Uyum sorunu yok fakat pahalı ve gereksiz çok parça var dengesiz duruyor yani listedeki fiyatlarBu sistemleri alacagim tam ksuanda kendim toplayabilirim degilmi hic bilmiyorum toplamayi laptopta tak cikar tecrubem oldu ama yapabilirmiyim eksik bisey varmi??
Kanka tam olarak şuanda alıyorum nasıl bir dengesizlik anlamadim amaUyum sorunu yok fakat pahalı ve gereksiz çok parça var dengesiz duruyor yani listedeki fiyatlar
Param var alıyorum suanda yanı problrm olmaz dahıc tesekkurlerUyum sorunu yok fakat pahalı ve gereksiz çok parça var dengesiz duruyor yani listedeki fiyatlar
her şey çok pahalı yeni bir konu açıp bütçeni belirt ona göre önersinlerKanka tam olarak şuanda alıyorum nasıl bir dengesizlik anlamadim ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Param var alıyorum suanda yanı problrm olmaz dahıc tesekkurler
Yok aga butcem var ya onemlı degıö keyfı alıyom yanı bırlestırebılırım kendım basıma daher şey çok pahalı yeni bir konu açıp bütçeni belirt ona göre önersinler
Yok aga ya 3 tane site kullanıyom zaten olan oömayan para var sıkıntı etmeyın sız onuTek tek almak yerine neden fazladan veresin dostum niye tek bir site mesela?
Aga oled laUlan git al lan 2k ips monitöre 32k ver lan helal len sana paran varsa alcan tabi aga helal olsun
Ulan git al lan 2k ips monitöre 32k ver lan helal len sana paran varsa alcan tabi aga helal olsun son dakka bunu aldım
Aga suanda oled samsung 0.03 ms 240 hz 2k 27 ınch monıtor alıyomUlan git al lan 2k ips monitöre 32k ver lan helal len sana paran varsa alcan tabi aga helal olsun
Aga universite ogrencisi degilim ama stok iste aha da 30k burda30k ya aldıysan çok para 16-17 civarı satılıyor samsunga stok geldiğinde öğrenci indirimi ile
daha iyi sistemi 60-65k civarına toplayabilirsin tek bir site yerine çeşitli siteleri akakçe üzerinden araştırarak ucuzunu bul.Bu sistemleri alacagim tam ksuanda kendim toplayabilirim degilmi hic bilmiyorum toplamayi laptopta tak cikar tecrubem oldu ama yapabilirmiyim eksik bisey varmi??