Çözüldü✓ Uyumsuz parca varmi??

Roudges

80+
Reaksiyon skoru
3
Bu sistemleri alacagim tam ksuanda kendim toplayabilirim degilmi hic bilmiyorum toplamayi laptopta tak cikar tecrubem oldu ama yapabilirmiyim eksik bisey varmi??

Ekler

• IMG_5015.webp
    IMG_5015.webp
    81.5 KB · Hit: 50
  • IMG_5016.webp
    IMG_5016.webp
    86.7 KB · Hit: 50
  • IMG_5017.webp
    IMG_5017.webp
    63.7 KB · Hit: 50
Bu sistemleri alacagim tam ksuanda kendim toplayabilirim degilmi hic bilmiyorum toplamayi laptopta tak cikar tecrubem oldu ama yapabilirmiyim eksik bisey varmi??
Uyum sorunu yok fakat pahalı ve gereksiz çok parça var dengesiz duruyor yani listedeki fiyatlar

Uyum sorunu yok fakat pahalı ve gereksiz çok parça var dengesiz duruyor yani listedeki fiyatlar
Kanka tam olarak şuanda alıyorum nasıl bir dengesizlik anlamadim ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Param var alıyorum suanda yanı problrm olmaz dahıc tesekkurler

Tek tek almak yerine neden fazladan veresin dostum niye tek bir site mesela?

Kanka tam olarak şuanda alıyorum nasıl bir dengesizlik anlamadim ama

Param var alıyorum suanda yanı problrm olmaz dahıc tesekkurler
her şey çok pahalı yeni bir konu açıp bütçeni belirt ona göre önersinler

her şey çok pahalı yeni bir konu açıp bütçeni belirt ona göre önersinler
Yok aga butcem var ya onemlı degıö keyfı alıyom yanı bırlestırebılırım kendım basıma da

Tek tek almak yerine neden fazladan veresin dostum niye tek bir site mesela?
Yok aga ya 3 tane site kullanıyom zaten olan oömayan para var sıkıntı etmeyın sız onu

Ulan git al lan 2k ips monitöre 32k ver lan helal len sana paran varsa alcan tabi aga helal olsun
Aga oled la

Ulan git al lan 2k ips monitöre 32k ver lan helal len sana paran varsa alcan tabi aga helal olsun son dakka bunu aldım

Ulan git al lan 2k ips monitöre 32k ver lan helal len sana paran varsa alcan tabi aga helal olsun
Aga suanda oled samsung 0.03 ms 240 hz 2k 27 ınch monıtor alıyom

Son dakıka fıkır degıstırdım bısekılde buldum bunu kotumudur bu ıyı gıbı geldı kaptım aldım coktan birleştirebilirmiuim parcalsri kendi basima yardimci olurmusun

Ekler

• IMG_5019.webp
    IMG_5019.webp
    95.5 KB · Hit: 19
30k ya aldıysan çok para 16-17 civarı satılıyor samsunga stok geldiğinde öğrenci indirimi ile

n11 de aynı satıcı 27.5 farklı satıcı 26.5 size kalmış tabi

PSU dandik degistir. Tek kanal PCI-E cikisi var, 225W ustu icin onerilmiyor.
High Power Performance 750-800W alinabilir.

daha iyi sistemi 60-65k civarına toplayabilirsin tek bir site yerine çeşitli siteleri akakçe üzerinden araştırarak ucuzunu bul.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,715
Üyeler
184,206
Son üye
AydınBeyy
Geri