İphone 16e alınır mı

baranngk

80+
Reaksiyon skoru
68
Geçersem samsung galaxy note 20 ultradan geçicem güncel olarak 41 bin tl sıfır satışı var sizce geçilir mi

Geçersem samsung galaxy note 20 ultradan geçicem güncel olarak 41 bin tl sıfır satışı var sizce geçilir mi
Bence geçilir ama illa iphone olcaksa ve airpods,macbook,apple watch gibi ekosistemli ürünler kullanıcaksan veya kullanmayı düşünüyorsan alınır.Bu iki durum dışında iPhone olması zorunlu değilse senin için ve ekosistemden yaranmiyacaksan biraz daha koyup s25 yoksa da s24 aynı fiyata çok daha mantıklı.

Hemen hemen aynı fiyata s25 varken yüzüne bakmayacağım telefon.

Günlük kullanım için fazlasıyla uygun sadece iphone istiyorum derdindeysen alınabilir bir cihaz artısı şu anın en günceli olması ve bataryasının 4000mah olması ve işlemesi kendi fiyatındaki iphone modellerine göre fazlasıyla iyi, en dikkat çekici artıları bunlar fiyatına göre onun dışında eksilerini araştırarak öğrenmen daha iyi olur
Eğer elindekini satarak geçmeyi düşünüyorsan hiç satmayıp YD 14 Pro 15 Pro falan da bakabilirsin bütçe yeterse tabii ve sana uygunsa
Ya da samsungdan memnunsan samsungdan devam edebilirsin S24FE önerebileceğim bir cihaz S25FE sanmıyorum fiyat farkı çok yüksek
Ya da daha yüksek bütçeye çıkabilirim diyorsan S25, S25+ veya Honor Magic 7 Pro bakabilirsin YD olarak alıp bunları TR için kullanılabilir hale de getirebiliyorsun galiba o işleri pek bilmiyorum

İphone olacaksa alınır. Olmayacaksa s25 daha iyi bir tercih.

hali hazırda samsung daysan devam etmen daha iyi olur telefon olarak 16e sadece telefon o gözde bakman daha iyi olur bir markanın en baz modeli çoğu zaman iyi olmaz bence s25 veya s24+ daha mantıklı

Bence geçilir ama illa iphone olcaksa ve airpods,macbook,apple watch gibi ekosistemli ürünler kullanıcaksan veya kullanmayı düşünüyorsan alınır.Bu iki durum dışında iPhone olması zorunlu değilse senin için ve ekosistemden yaranmiyacaksan biraz daha koyup s25 yoksa da s24 aynı fiyata çok daha mantıklı.
airpods4 anc apple watch series 10 ve 16pro max kullanıyorum birbiriyle olan optimizasyonu gerçekten harika iş yerinde telefonu neredeyse kullanmıyorum kulaklık ve saat yetiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,118
Üyeler
184,109
Son üye
unitedadam
Geri