efetg
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,508
2.el platformlarına bakın hocam bulursunuz6.999 tl ye düşmüş
Post automatically merged:
Göremedim linki var mı
fiyatı baya iyi 7k olmuş
2.el platformlarına bakın hocam bulursunuz6.999 tl ye düşmüş
Göremedim linki var mı
EvetGbox mu kullanıyorsunuz ?
sorun gbox ta tam olarak Gbox çöpünü kullanmayın. MicroG ile kullanın google servislerini , konu açıp etiket atın 5 dakikalık iş hemen kurarız
sorun gbox ta tam olarak Gbox çöpünü kullanmayın. MicroG ile kullanın google servislerini , konu açıp etiket atın 5 dakikalık iş hemen kurarız
NOT:Tablet Sürümün Harmony OS 3.1 ve üzeri ise MicroG kullanabiliriz öyle ise konu açın hocam
Çözümünü ben de zamanında bulamamıştım.Çok dengesiz çalışıyor google uygulamaları zaten huawei de desteklemiyor.Arkadaşlar matepad 11.5 tablet var elimde gboxtan yüklenen her uygulama da basit uygulamalar olsa bile kapanıyor. Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
Akşam evde olacağım akşam yapabilir miyizÇözümünü ben de zamanında bulamamıştım.Çok dengesiz çalışıyor google uygulamaları zaten huawei de desteklemiyor.Arkadaşlar matepad 11.5 tablet var elimde gboxtan yüklenen her uygulama da basit uygulamalar olsa bile kapanıyor. Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
olur akşama yaparızÇözümünü ben de zamanında bulamamıştım.Çok dengesiz çalışıyor google uygulamaları zaten huawei de desteklemiyor.Arkadaşlar matepad 11.5 tablet var elimde gboxtan yüklenen her uygulama da basit uygulamalar olsa bile kapanıyor. Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?Post automatically merged:
Akşam evde olacağım akşam yapabilir miyiz
fiyat 1000tl daha düşmüşken düşünme derimAlınır mi bu ne dersinjz
tabii ki matepad.Lenovo Tab M11 mi, bu mu?
consumer.huawei.com
hocam kalem klavyeli kılıfa yapışabiliyor arka tarafında mıknatısı var ve bende attığınız linkteki Matepad 11.5 2025 i öneririm klavye kalem dahil oluyor. Google meselesi 5 dk lık iş kolayca çözülebiliyor microG yardımı ileBu tabletten bende var. Kalem olarak M Package kalem almanız gerekiyor. Ben idefix'te 1.500'e falan parolapara indirimiyle vs almıştım. Fiyatlar bazı yerlerde resmi siteden bile pahalı. Mutlaka araştırın. Kalemi güzel. Tablete yapışmıyor o eksisi var.
HUAWEI M-Pencil | Peşin Fiyatına Üçe Varan Taksit
HUAWEI M-Pencil, HUAWEI MatePad 11.5 inç ve HUAWEI MatePad 11.5 Papermatte Edition ile uyumludur. Yüksek hassasiyetli yazma deneyimi sunar.consumer.huawei.com
Ayrıca her ne olursa olsun Google uyumunun direkt olmaması çok büyük bi eksi. Onun dışında alacağım diyenler için;
Klavyeli kılıflar da pahalı. Kılıf olarak da orijinal kılıf olduğu için bunu tavsiye ederim. Ucuz olan kılıflar tableti dik konumda tutamıyor.
Genel olarak bana kalırsa klavyeli kılıf ve kalemi paket halinde olan Matepad 11.5 2025 sürümünü tercih ederdim. Ekran ve batarya olarak oldukça iyi.
1.000 TL kuponla 15bine gelir. Sepete ekleyince kalem de ücretsiz otomatik ekleniyor.
tabii ki konudaki matepad daha iyiXiaomi pad 2 8gb ram 250 hafıza var 7850 tl ye geliyor o mu bu mu?