Arkadaşlar şuan bu yazıyı bu monitörden yazıyorum.
Bana gelen monitörde ölü pixel çıkmadı renk kalitesi güzel asansör sistemi güzel 165 hz olması güzel biraz ışık sızması var oda bu fiyatta ki ıps göre olsun o kadar denilebilir. Malzeme kalitesi çok güven vermese'de asansör sisteminin konförü bana çok iyi geldi. Akııcı bir asansöürü var.
Ancak bana gelen model'de arka planda mavi ve turuncu gibi renklerin olduğu bazı sahnelerde arkada şeffaf çizgiler var ve çok belli olmasa da dikkatli birisi bunu zamanla fark edecektir. Sorun bana gelen modeldemi die ikinci kez sipariş geçtim gelen monitör'de aynı problem vardı. Ancak ilginçtir ki gelen iki monitör'de ölü pixel çıkmadı ve sorunsuz geldi ikiside. Bu dediğim şeffaf çizgi olayından ötürü monitörün birisini iade ettim
Sorun alternatif kablo olsun hz düşürmek olsun driver güncelleme olsun bunlarla bir çözüme ulaşmadı.
Sorun monitörün kendisinde mi yoksa benim sistemde bir şeyden ötürü mü böyle bir sorun çıkıyor bilmiyorum ama boş bir zamanda tam teşis koyduktan sonra sorun monitör kaynaklı ise servise göndericem ayrıca servisi ülkemizde bilinen bir servis deil oda işin kötü yanlarından birisi.
Şans verilebilir mi fiyatına göre verilebilir ancak o dediğim şeffaf çizgi olayı umarım çıkmaz sizlerde birde herkes onu fark etmeyebilir alıpta fark eden varsa konuya yazsında en azından başkaları almasın.