Altın yatırımı yapan arkadaşlarla hasbihal

bir tek bizim ülkede görülüyor yatırım aracı başka ülkede yok böyle bir şey
Post automatically merged:

altın yatırımı yapan demişsin başlıkta demekki yatırım aracı olarak görüyorsun neyse orası ayrı konu fakat yastık altı yaparak dahada arttırmamak lazım altının fiyatını

bir tek bizim ülkede görülüyor yatırım aracı başka ülkede yok böyle bir şey

altın yatırımı yapan demişsin başlıkta demekki yatırım aracı olarak görüyorsun neyse orası ayrı konu fakat yastık altı yaparak dahada arttırmamak lazım altının fiyatını
kral sana neden yalan söyleyeyim. burda bi başkasına da uzun uzun yazmıştım altının yatırım aracı olmadığını. kısa kesip bilgi almak istedim.

Yok hocam sana bişey demedim estağfurullah. Arkadaşın dediğini haklı buldum sadece
eyvallah hocam

Altın yatırım aracıdır. 3 sene önce 788 e aldığın çeyrek altın şu anda 8k. Bütün parayı yatırmamak gerekir ama ben her türlü altından yanayım, şaşırtmıyor.
o zaman 788 liraya aldığın herhangi bir şey de sanırım şu an 8k

dolar euro, altına göre baya düşük değer kazandırıyor, geçmiş dönemin fiyatlarından karşılaştırabilirsiniz.
hayır canım arkadaşım yanlış bilgi

İKTİSAT ÖĞRENCİSİ OLARAK YAZIYORUM ALTIN DOLAR EURO V.B ŞEYLER YATIRIM ARACI DEĞİLDİR !
Yatırım yapacak param olmadığı için bakmadım sadece mantık olarak düşündüm onlardan ucuzu birim veya gram olarak daha fazla geliyor

Altın yatırım aracıdır. 3 sene önce 788 e aldığın çeyrek altın şu anda 8k. Bütün parayı yatırmamak gerekir ama ben her türlü altından yanayım, şaşırtmıyor.
altın kesinlikle yatırım aracı değildir yanlış bilgi verme kimseye

Yatırım yapacak param olmadığı için bakmadım sadece mantık olarak düşündüm onlardan ucuzu birim veya gram olarak daha fazla geliyor
olay bak o değil altında alırsın anlamazsın borsadan hisse senetlerinden anlarım alırsın banka aracığılıyla koyarsın kaydi gözükür para ona lafım yok zaten benim lafım yastıkaltı olayına

Telefon paramda biraz eksik var onu tamamlayana kadar altın gümüşe felan yatırmayı düşünüyorum ama kısa süreli Max 2 ay kalır mantıklı mı

Getiri beklemiyorum değer kaybetmesin yeter
kaybetmez kanka bilinçli davransakta işte hala altını yatırım amaçlı görenler var 3 sene öncesinden bahsediyor 3 sene önce zaten bilinçli olsak şuan bu fiyatları görmezdi altın herkes saldırırsa altına az öncede dediğim gibi altın bi maden oldugu için ve ons değeri dolar oldugu için bu yüksek seviyelerdeyiz altını yatırım amacı görmeyen ülkelerde zaten bu problemler yok saygılar

kaybetmez kanka bilinçli davransakta işte hala altını yatırım amaçlı görenler var 3 sene öncesinden bahsediyor 3 sene önce zaten bilinçli olsak şuan bu fiyatları görmezdi altın herkes saldırırsa altına az öncede dediğim gibi altın bi maden oldugu için ve ons değeri dolar oldugu için bu yüksek seviyelerdeyiz altını yatırım amacı görmeyen ülkelerde zaten bu problemler yok saygılar
Yatırım değil tek amaç TL olarak kalmaması Max 2 3 ay dediğim gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri