TV TAMİR KONULARI AÇSAM İŞİNİZE YARAR MI

Nanocell olduğuna emin misiniz 2019 da nanocell tv çıktı diye biliyorum
1000067950.webp

televizyon bu hocam nanocell diye biliyorum

@Teil5757 kral bizde bir tv var markası hi-level sunny yapımı ama kanallar sürekli kayıyor ayrı bir usb bellekte kanal listesi var sürekli oradan güncelleyip kanal sıralıyorum bunun bir çözümü var mıdır yardımcı olabilirsen çok sevinirim

@Teil5757 kral bizde bir tv var markası hi-level sunny yapımı ama kanallar sürekli kayıyor ayrı bir usb bellekte kanal listesi var sürekli oradan güncelleyip kanal sıralıyorum bunun bir çözümü var mıdır yardımcı olabilirsen çok sevinirim
Tv nin bi arka kapağı atabilir misin hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
televizyon bu hocam nanocell diye biliyorum
Evet nanocell gözüküyor ama üretim 2017 yazılım 2014 ten kalma dediniz onu çözemedim

3-4 çeşit panel kullanılmış. Cihazı sıfırlayın usb ile değil el ile yükleyin sorun devam ederse tv kapağını açıp bana kapak arkası etiketi atarsanız ordan paneline göre yazılım gönderirim size

3-4 çeşit panel kullanılmış. Cihazı sıfırlayın usb ile değil el ile yükleyin sorun devam ederse tv kapağını açıp bana kapak arkası etiketi atarsanız ordan paneline göre yazılım gönderirim size
Daha önce sıfırladım ama yine aynı oldu

Daha önce sıfırladım ama yine aynı oldu
Şuan evde değilim eve geçtiğimde dediğiniz gibi çekip göndereceğim size

Kapağını açtınız sanırım tv nin cihaz açılınca arkadaki deliklerden ledleri kontrol edin yanıyorsa panel arızanız olmuş olabilir

Ledin üstündeki mercekler düşmüş zamanla olur. Led kompl değişmesi gerek

Ekte attığım foto gibi bazı mercekler düşüyor ondan ışık bu şekilde gözüküyor
Ledler yanıyor hocam. Panel arızası çözümü var mı?

Ledler yanıyor hocam. Panel arızası çözümü var mı?
Sıvı teması sanırım camsil sıktım demiştiniz. Onu siz tamir edemezsiniz. Özel makinaları olan bir tamirci bulmanız lazım panel tamiri için %100 de tamir olmayabiliyor bilginiz olsun

YouTube kanalı da aç zamanla kazanca dönüşür reis
Hocam vaktim olmuyor inanın olsa çekip insanlara yardımcı olurdum. Maddi bi beklentim yok esnafız Allah’a şükür çorba kaynıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,686
Üyeler
184,204
Son üye
Sdem
Geri