Selamlar son zamanlarda bu duruma çok tanık oluyorum dün gördüğüm şey ise bardağı taşıran son damlaydı.
Konularda sorulan soru yerine bambaşka bir cevap veriliyor mesela:
Arkadaşlar Vatan'dan sistem toplamak istiyorum lütfen 'Vatan zorunlu mu?' 'Itopya'dan topla' gibi şeyler yazmayın vatan'dan toplamak istiyorum. Bütçe 12-14 bin tl'yi aşmazsa sevinirim. Hazırda orta fiyatlı sistemleriniz varsa onlarıda görebilirim 8 bin tl civarı bakabilirim.
donanimarsivi.com
Bu konuyu okurken aşırı rahatsız oldum.
Bu konudaki:
Rgb çalışıyor fakat fanalr dönmüyır
donanimarsivi.com
"Kasa fanı çalışmıyorken windows kurma derdi de ayrı kafaymış
" ifadesi de aynı şekilde.
Bu konudaki:
Sizce 6500 lira bütçeye daha iyi bir kasa toplanır mı? Bir süre indirim bekleyebilir acelesi yok https://www.sinerji.gen.tr/PC-Toplama/Config/BURTN473
donanimarsivi.com
"Ben topladım ama 2 ay önce xD" ifadesi.
Örnekler gittikçe çoğalıyor.
En sinir olduğum konu ise şu Vatan konuları.
(Örnek (en üstteki):
https://donanimarsivi.com/forum/konu/vatandanbilgisayar-toplama-tavsiyesi.132155/)
Bilgisayar önerisi isteniyor 100 tane mesaj geliyor Vatan'dan alma diye.
Sadece şu en üstteki konuda
"Vatan`dan istiyormusun yoksa ZORUNDAMISIN bu ikisi farklı şeyler"
"Vatan dan almak zorundayım." denmesine rağmen ısrarla "Ailen mi istiyor? Bence ikna et en az 1200 TL kazık yersin vatan olursa" ifadesi üstüne göre göre "vatana 10 14 k verme" ifadesi arkadaş artık bıkmış ve "Kazık yemek istiyorum" demiş.
BUNUN DA ÜZERİNE:
"Ne halin varsa gör o zaman
" denmesi ağlanacak halimize gülmeme sebep oldu
.
Bir arkadaş da uyarıyor
"adam zorunda. ailesi mecbur kılmış öyle deme" diyor ve diğer arkadaşımız ısrarla "yok bence iş öyle değil xd neyse vatan mevzuları beni kasıyor siz dewamke" diyor
.
"Beyler aile zorlaması falan yok istediğim yerden alırım ben şahsen Itopya ya güvenmiyorum ve Vatan a güveniyorum şu an bu yazıyı yazdığım 2060 ı da Vatan dan aldım gayet memnunum Vatan dan sistem önerisi yapmayıpta Itopya fan boyluğu yapıcak arkadaşlar yazmasın kazığı ben yiyorum .thx." diyor konu sahibi ve bunun da üzerine "Vatanda İyi Geçirler Ama Kazık Değil Kazığın Kralını yersin" ifadesi kullanılıyor.
Arkadaş da dolayısıyla forumdan soğuyup böyle bir mesaj yazıyor: "Sistem önereceğinize kazıktan bahsediyorsunuz bu forumda galiba"
Bu işe bir el atılması gerekiyor benim fikrimce.
@Mehmet Yılmaz ve
@White Ravens Hocalarımın bu konuyu değerlendirmesi çok güzel olur.
Okuduğunuz için teşekkürler.
ÖNEMLİ NOT: Buradaki arkadaşlarla hiçbir sorunum yok ve tartışmak da istemem sadece bu yapılanın yanlış olduğunu belirttim.