Forza Horizon 6 Duyuruldu: Japonya!

3 ile 4 arasında belirgin farklar vardı 5 te de grafikler ve yeni arabalar değişti umarım 6 da güzel şeyler olurki al benisi olsun. ama şu bir gerçektir o da muazzam derecede optimizasyon yapmaları
The crew 60fps saçmalığını kaldırsa çok daha iyi oyun bence. Geforce nowda 60hz olduğundan sorun olmuyordu benim için ama iyi pc geçince 60fps çok kötü oluyor.

The crew 60fps saçmalığını kaldırsa çok daha iyi oyun bence. Geforce nowda 60hz olduğundan sorun olmuyordu benim için ama iyi pc geçince 60fps çok kötü oluyor.
Gsync desteği monitörün yokmu? 60 fps yağ gibi benim ekranda.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
the crewin yazıldığı oyun motoruyla alaklı durum o maalesef yapacak bişey yok

• Beğen
5 teki meksikadan daha iyi olcağına yemin edebilirim bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende 5 i es geçicem
Ben hem alan olmadığı için hemde aşırı fark olmadığı için geçmedim. Rs6 nın yenisi Rs7 nin yenisi dışında hoşuma giden pek bir şey yoktu. Sırf 2 araç içinde geçmeye değmezdi bence. 6 da böyle süper şeyler getirsinler geçerim direkt. Sistem kaldırırsa tabii. 4 ü en düşük ayarlarda ancak oynuyorum. 6 dan beklentim honda civic typer fd2 gibi çok özel japon arabalarını bekliyorum şahsen. Fd2 gelirse direkt geçerim.

Ben hem alan olmadığı için hemde aşırı fark olmadığı için geçmedim. Rs6 nın yenisi Rs7 nin yenisi dışında hoşuma giden pek bir şey yoktu. Sırf 2 araç içinde geçmeye değmezdi bence. 6 da böyle süper şeyler getirsinler geçerim direkt. Sistem kaldırırsa tabii. 4 ü en düşük ayarlarda ancak oynuyorum. 6 dan beklentim honda civic typer fd2 gibi çok özel japon arabalarını bekliyorum şahsen. Fd2 gelirse direkt geçerim.
forza 4 ü 250 fps civarlarında full grafik oynuyorum 6 ya sorunsuz geçerim diye düşünüyorum

Adam akıllı modifiye seçeneği yok bence onu düzeltseler. Nfs gibi modifiye gelmeli. Oynamamın tek sebebi the crewde 60fps kilidi var
Forza nfs gibi değil ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

• Beğen
forza 4 ü 250 fps civarlarında full grafik oynuyorum 6 ya sorunsuz geçerim diye düşünüyorum
Hiç sıkıntı olmaz hocam sizde. Forza optimizasyon olarak çok iyi bir konumda. Düşünün yani ben gtx950m li 2gb grafik kartlı ve 8gb ramli laptopta soğutucu ile en düşük ayarlarda 50-60fps rahat oynayabiliyorum. Genelde 60 da takılıyor. Siz 250fps ile çok çok rahat oynarsınız 6 yı.

4 te takılıyorum 6 çıkınca 5 i indirimde alırım artık😅

Babayı anmadan olmaz.

Underground 2 gibi araç modifiye edilen oyun çıkana kadar tüm yarış - otomobil oyunlarını boykot ediyorum xD

Modifiye konusunun çok daha geliştirildiğini düşünüyorum ve blog’ta zaten japonya araç kültürünü iyi yansıtacaklarını belirtmişler. Soldan trafik dışında her şeyin çok çok iyi olacağını düşünüyorum. Fh5’te oynanış, grafikler iyidi ama harita tamamen rezaletti.

Geri