🔥İndirim VENTO Neptune VG07F ARGB kasa (PSU yok) - 1620 TL

Zoko chiko mu alınır bu kasa mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zoko chiko mu alınır bu kasa mı
Ayrıca ventonun kendi sitesindeki ile bu farklı görünüyor birinde 3 fan var diğerinde 4 ve rgbleri farklı gibi

Birde kontrolcüde geliyor kontrolcü parasına kasa veriyorlar asamlar :)
Hocam biz 2600 liraya 650W güç kaynaklı olanı aldık geçen hafta, içinde kontrolcü var ama gücü satadan alıyor bu nedenle kontrolcüden çok fan çoklayıcı gibi çalışıyor çünkü fan hızını ayarlayamıyorsunuz. ARGB ve SATA bağlantısı dışında bağlantı yok kasada. Ama yine de kasanın fanları çok sessiz, hiç kafa ütülemiyor.

Sipariş geçtim, bilgi için teşekkürler hocam.
rica ederim hocam. duzenli araliklarla akakcede listelenmeyen siteleri ziyaret etmekte fayda var. kendime birsey bakmasam dahi arkadaslarim icin ziyaret ediyorum. boyle sadece gercek indirimleri bekleyip yavas yavas sistem toplayanlarin ozellikle cok isine geliyor.

rica ederim hocam. duzenli araliklarla akakcede listelenmeyen siteleri ziyaret etmekte fayda var. kendime birsey bakmasam dahi arkadaslarim icin ziyaret ediyorum. boyle sadece gercek indirimleri bekleyip yavas yavas sistem toplayanlarin ozellikle cok isine geliyor.
Evet hocam gerçekten. Benim elimde hiç bilgisayar donanımı yok şuanda aslında. Yavaş yavaş güzel fiyattan parça denk geldikçe alırım düşüncesi ile sipariş ettim kasayı şimdi. İlerleyen zamanlarda uyguna bulabilirsem ikinci el parçalar da dahil edip bi sistem kurmak istiyorum açıkçası.

Ya ben bu kasanın siparişini verdim ama benim anakart Mini anakart buna takılır mı ona göre iptal edeyim.
Tamam okuyormuş adamlar sitelerinde ayrıca m. ATX anakart ve bu kasa ile hazır sistem bile yapmışlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,513
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri