Ysuflix
80+ Gold
FSP al geçİçindeki PSU nasıldır, bilgisi olan var mı? Bir de kasanın kablolama kanalları vs. iyi midir? i3 12100F ve GTX 1070 için kullanacağım.
FSP al geçİçindeki PSU nasıldır, bilgisi olan var mı? Bir de kasanın kablolama kanalları vs. iyi midir? i3 12100F ve GTX 1070 için kullanacağım.
Aldım bile, içinden FSP PSU çıkıyor diyorlar ama hadi hayırlısı.FSP al geç
benim matx m100r daha büyük çok dar bi kasa bu her ekran kartı sığmıyoXpg ninde kasası var mesh kasa + 650w PSU 2600 TL
Benim arkadaşda var 3060 koyduydubenim matx m100r daha büyük çok dar bi kasa bu her ekran kartı sığmıyo
2400e tekrardan stoğa gelmiş biraz fazla para cikti cebimden ama aldim gitti yapacak bir sey yok. Fsp icin degerKasa elime ulaştı, içinde FSP PSU bulunuyor. 2000 TL'ye alanlara hayırlı olsun.
FSP Hyper Pro 650W modeli çıkıyor içinden. Sadece PSU 1800 TL, kasa bana 200 liraya gelmiş oldu. O fiyata hala iyi bu arada, kasa 600 liraya geliyor çünkü. İçinde 4 tane ARGB fan var, ayrıca kasanın tipi de güzel. Hayırlı olsun.2400e tekrardan stoğa gelmiş biraz fazla para cikti cebimden ama aldim gitti yapacak bir sey yok. Fsp icin deger
Evet zaten psu ya her turlu parayi vercektim 1700 lira civari. Baktim ki psu yanında 600 liraya kasa da veriyolar gittim aldim hemenFSP Hyper Pro 650W modeli çıkıyor içinden. Sadece PSU 1800 TL, kasa bana 200 liraya gelmiş oldu. O fiyata hala iyi bu arada, kasa 600 liraya geliyor çünkü. İçinde 4 tane ARGB fan var, ayrıca kasanın tipi de güzel. Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun, çok iyi yapmışsın. Güle güle kullan.Evet zaten psu ya her turlu parayi vercektim 1700 lira civari. Baktim ki psu yanında 600 liraya kasa da veriyolar gittim aldim hemen
onun yerine deepcoolun psu lu kasalarından alsaydınız.2400e tekrardan stoğa gelmiş biraz fazla para cikti cebimden ama aldim gitti yapacak bir sey yok. Fsp icin deger
Görüntüsü hiç hoş değildi o yüzden tercih etmedim onuonun yerine deepcoolun psu lu kasalarından alsaydınız.