Var var cok kullandım bu kasayı taş gibi kasakontrolcüyü görmemiştim websitesinde. varsa fiyatı daha da cazip yapıyor
Var var cok kullandım bu kasayı taş gibi kasakontrolcüyü görmemiştim websitesinde. varsa fiyatı daha da cazip yapıyor
Ayrıca ventonun kendi sitesindeki ile bu farklı görünüyor birinde 3 fan var diğerinde 4 ve rgbleri farklı gibiZoko chiko mu alınır bu kasa mı
Hocam biz 2600 liraya 650W güç kaynaklı olanı aldık geçen hafta, içinde kontrolcü var ama gücü satadan alıyor bu nedenle kontrolcüden çok fan çoklayıcı gibi çalışıyor çünkü fan hızını ayarlayamıyorsunuz. ARGB ve SATA bağlantısı dışında bağlantı yok kasada. Ama yine de kasanın fanları çok sessiz, hiç kafa ütülemiyor.Birde kontrolcüde geliyor kontrolcü parasına kasa veriyorlar asamlar![]()
Sipariş geçtim, bilgi için teşekkürler hocam.tekrardan indirimde
rica ederim hocam. duzenli araliklarla akakcede listelenmeyen siteleri ziyaret etmekte fayda var. kendime birsey bakmasam dahi arkadaslarim icin ziyaret ediyorum. boyle sadece gercek indirimleri bekleyip yavas yavas sistem toplayanlarin ozellikle cok isine geliyor.Sipariş geçtim, bilgi için teşekkürler hocam.
Evet hocam gerçekten. Benim elimde hiç bilgisayar donanımı yok şuanda aslında. Yavaş yavaş güzel fiyattan parça denk geldikçe alırım düşüncesi ile sipariş ettim kasayı şimdi. İlerleyen zamanlarda uyguna bulabilirsem ikinci el parçalar da dahil edip bi sistem kurmak istiyorum açıkçası.rica ederim hocam. duzenli araliklarla akakcede listelenmeyen siteleri ziyaret etmekte fayda var. kendime birsey bakmasam dahi arkadaslarim icin ziyaret ediyorum. boyle sadece gercek indirimleri bekleyip yavas yavas sistem toplayanlarin ozellikle cok isine geliyor.