🔥İndirim Apple AirPods Pro 2 Kulaklık 6500₺🔥%50 İndirim AmazonDepo

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Aynen sen öyle inanmaya devam et baktım benim ki çok iyi olarak alınmış üründe leke vardı

Çok iyi demek ki bir ufak kullanılmış gibi sayılıyor. Hayırlısı hepimiz için bakalım ne gelecek :)

Parayı çekmiş ama yine iptal etmiş siparişi. Ben pes ettim, haber veren arkadaşa teşekkürler kısa süreli bir macera yaşamış olduk.

Çok iyi demek ki bir ufak kullanılmış gibi sayılıyor. Hayırlısı hepimiz için bakalım ne gelecek :)
Ne diyor dostum burada aksesuar hasarlı olabilir diyor en garantisi yeni gibi almak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani atıyorum kulak uçları eksikse geçmiş olsun kar falan yok

Ekler

• IMG_7853.webp
    IMG_7853.webp
    117.6 KB · Hit: 173
İade ürünler bir kaç kategori var çok iyi iyi yeni gibi vs yeni gibi kutu hasarlı ve sorunsuz çok iyi aksesuar eksik olabilir hasarlı olabilir tarzında böyle böyle gidiyor

üründe kusur olmadığı sürece, kutu açılmış bile olsa ikinci elde alınması imkansız bir fiyat

Almak için içim gitmedi değil. Bu fiyata tekrar alınması zor. Umarım güzel çıkar, güle güle kullanın.

Daha geçen garantisi bitmiş 2.5 yıl kullanılmış airpods pro 2. nesilin 6500 a satıldığını gördüm. 2. elde apple gerçekten bir şekilde satılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha geçen garantisi bitmiş 2.5 yıl kullanılmış airpods pro 2. nesilin 6500 a satıldığını gördüm. 2. elde apple gerçekten bir şekilde satılıyor.
Satmak için almayın ama kullanmak için alın. Mikrofonu ses kalitesi, her şeyiyle gerçekten kaliteli bir kulaklık. Belki artık freebuds 4 pro vs. daha iyidir ama kulağınıza oturuyorsa ergonomik olarak sorunsuzsa ve iPhone kullanıyorsanız direkt kullanın derim. Xiaomi 15 kullanmama rağmen aldım.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,483
Üyeler
190,755
Son üye
Happy light
Geri