thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,835
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #2,159
yeni model sanırım bu güzel fiyatAlıntıyı görüntüle
Bu alınır mı gençlik?
yeni model sanırım bu güzel fiyatAlıntıyı görüntüle
Bu alınır mı gençlik?
Havitin sk770bt sini bekleyin kablosuz özelliği de var happy hourda fiyatı da düşerse tadından yenmezleviatahnı alıp almamakta kararsızım fiyat iyi de ihtiyacım yok
Hshdhshhwhaha şu aocların 2k 24 300 hzleri nasıldır acabaO zaman 24 düşünebilirsin, hikayeli oyun için de g9'u kullanabilirsin. Daha neYaz hoca 540hz 24inc bi monitör
5 ten az ölü piksel var diyor rahatsız etmeyecekse iyi fiyatAlıntıyı görüntüle
Bu alınır mı gençlik?
Alınmaz kabul edilebillir ne ya satmasalar daha iyiAlıntıyı görüntüle
Bu alınır mı gençlik?
Sabah 50k ya 16 promax gittiŞöyle bi iPhone 15 pro 16 14 pro düşse
Hocam piksel dışında sorunu çıkar mı iade edebilir miyim mesela pixel çok gözüme batarsa falan?yeni model sanırım bu güzel fiyat
iade etme hakkın her türlü var ben bu arada attığın monitörü göremiyorum şuan nasıl buldunHocam piksel dışında sorunu çıkar mı iade edebilir miyim mesela pixel çok gözüme batarsa falan?
G29 alırsan beni ekleC3 leviathan g29 bakıyorum yok gelmiyor stokk
Yazmıyordu işte hocam sadece kabul edilebilir yazıyordu sağ kısımda aldıktan sonra detay kısmında da kabul edilebilir diyorÖlü piksel var demek oluyor kabul edilebilirde. Sağ kısımından satıcıları gördüğün yere girdiğinde daha fazla göstere bastığında gözükür detayı.
Çektim hocam gelince göreceğiz büyük ihtimalle kabul edilebilir diyorsa bi tık kötü gelecek ama...iade etme hakkın her türlü var ben bu arada attığın monitörü göremiyorum şuan nasıl buldun![]()
Edersinn1 ay şart sunmadan iade edebiliyosunHocam piksel dışında sorunu çıkar mı iade edebilir miyim mesela pixel çok gözüme batarsa falan?