Kafama çok takıyorum

Eriksen

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar merhaba kafama herşeyi takarım Mesemde 11. Sınıfda kalfalık sınavı var onu bile şimdiden kafama taktım Bazen arkadaşlarım geliyor traş ediyorum vs. Aradan 2-3hafta geçiyor içime bir kurt düşüyor sınav aklıma geliyor ne yapmalııyım

Arkadaşlar merhaba kafama herşeyi takarım Mesemde 11. Sınıfda kalfalık sınavı var onu bile şimdiden kafama taktım Bazen arkadaşlarım geliyor traş ediyorum vs. Aradan 2-3hafta geçiyor içime bir kurt düşüyor sınav aklıma geliyor ne yapmalııyım
Takma kafana

1625.webp

Aynen bazı şeyler kafaya çok takılır ne ladar unutmaya çalıştıkça dahada aklına yerleşir gezme imkanın varsa kafa dağıtmak için sahile git banklarda otur denizin huzurlu sesini dinle erkenden.🙂

Olmuyo be kral Geçenlerde sistem bakıyordum almayı düşünüyordum arada gelip içime kurt düşürüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen bazı şeyler kafaya çok takılır ne ladar unutmaya çalıştıkça dahada aklına yerleşir gezme imkanın varsa kafa dağıtmak için sahile git banklarda otur denizin huzurlu sesini dinle erkenden.🙂
Kendime vakit ayırırkende geliyor Sistem almayı düşünüyordum o zmanada geliyor Ne yapıcam bilemiyorum

Olmuyo be kral Geçenlerde sistem bakıyordum almayı düşünüyordum arada gelip içime kurt düşürüyor

Kendime vakit ayırırkende geliyor Sistem almayı düşünüyordum o zmanada geliyor Ne yapıcam bilemiyorum
Bilemedimki başka yöntem bulamadım online oyun oynarken gelmez belki sohbet muhabbet ederken.

Bilemedimki başka yöntem bulamadım online oyun oynarken gelmez belki sohbet muhabbet ederken.
Sistemim el vermiyor maalesef Sistem almak istiyorum almak istedigim zamanda içime kurt düşüyor de alıcam büyük ihtimal

akşamları canım sıkılıyor zatwn

kafayı yersin sıkıntı bu iş
bu bayadır var zaten

Turabi'nin evi arabası yandı bu kadar takmadı harbi
Turabinin durumuyla benim durumum bir degil kardeşim Benim arkamda bir ailem var ve onları gururlandırmam gerek Okuyamadık iş sahibi olmaya çabalıyorum birkez daha hayal kırıklıgına ugratırsam nasıl yüzlerine bakabilecegimi düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,295
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri