🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ben de kabul edilebilir yazıyordu ama ölü piksel yazmıyordu. henüz gelmedi gelsin bakalım
Ben tarayıcıdan giriyorum, tam olarak nerede yazıyor bu ibareler ben bi' türlü göremedim. :unsure:

Tamam ya, çok alakasız şekilde görmemişim. :ROFLMAO:

Neler aldınız beyler şuana kadar 250 sayfa olmuş :D

Kaç paraya aldın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arctis nova 7 wireless kaç paraya düşmüştü dostlar
4.8 k galiba

samsung ring ölçü kiti aldım maksat kelepir diye 150 tl :D belki alırım samsung ring bir ara alacaktım vazgeçtim :D

razer leviathan v2x 2.4 k logitech kulaklık g432 kelepir 1367 tl razer blackwidow v4x bazı tuşlar çift basma - tutukluk yapmalı kutusu off-road yarışmasından çıkan bir şey almış oldum ama olsun sesi yeter switchin :D

daha alacam tabii denk gelirse ürünler direksiyon seti olur kablosuz kulaklık olur ekran kartı olur monitör vesaire olur abancam

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Beyler konu dışı bişey soracağım. Ev 64mbit destekliyor Maximum. 75 mbit alsak 45 TL farkla sorun olur mu kullanımda. Şuan 50 mbit kullanıyorum.

Amazonun depolarını boşalttık oda bize uyguna ürün verdi bazıları beklenenden iyi bazıları beklenenden kötü çıktı ama iade hakkı olduğu için mağdur olan olmaz kısaca win win kasım öncesi olması da iyi oldu ben 7 ürün aldım 3 ürüne daha bakamadım 4 üründen sadece 1 tanesinde yazmayan ek sorun çıktı onu da iade edeceğim

kabul edilebilirin altında 1-5 piksel yazıyorsa kesin pikselli geliyor ama yazmıyorsa gelmiyor kabul edilebilir yazıp piksel gelmeyen monitör oldu ama yazıyorsa mutlaka çıkıyor piksel
Genel beklentimin üstündeydi benim aldıklarım ekipmanlara yarın bakacağım
Hocam bende dün sizin monitörün 4k olanını aldım. Sizin monitörün kondisyonu iyi duruyor, umarım bizimde iyi gelir yalnız Piksel yazısı vardı açıklamada.

Beyler konu dışı bişey soracağım. Ev 64mbit destekliyor Maximum. 75 mbit alsak 45 TL farkla sorun olur mu kullanımda. Şuan 50 mbit kullanıyorum.
64 maksimum ise 75 aldığında maksimum 64 alırsın 50 den 64 e çıkmış olur 45TL'ye değer gibi

Hocam bende dün sizin monitörün 4k olanını aldım. Sizin monitörün kondisyonu iyi duruyor, umarım bizimde iyi gelir yalnız Piksel yazısı vardı açıklamada.
hayırlı olsun piksel uyarısı varsa detaylı inceleyin pikselli oled almak biraz sorunlu olabilir ama fiyatına bağlı kabul edilebilir

64 maksimum ise 75 aldığında maksimum 64 alırsın 50 den 64 e çıkmış olur 45TL'ye değer gibi

hayırlı olsun piksel uyarısı varsa detaylı inceleyin pikselli oled almak biraz sorunlu olabilir ama fiyatına bağlı kabul edilebilir
Hocam ölü pikselli monitör alınır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,964
Üyeler
184,089
Son üye
zekyy
Geri