🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

kabul edilebilirin altında 1-5 piksel yazıyorsa kesin pikselli geliyor ama yazmıyorsa gelmiyor kabul edilebilir yazıp piksel gelmeyen monitör oldu ama yazıyorsa mutlaka çıkıyor piksel
Genel beklentimin üstündeydi benim aldıklarım ekipmanlara yarın bakacağım
Ben kabul edilebilir yazıpta altında ölü piksel yazmayanı daha göremedim.

Satın aldıktan sonra siparişlerimde "Kullanılmış - Mükemmel" yazdığını gördüm. Satın almadan önce satış sayfasında ne yazıyordu hatırlamıyorum. Bu ibare aşağıdaki seçeneklerden hangisine dahil oluyor ki?
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
ben monitör aldım yeni gibi yazıyordu yani en üst seçenek. Fakat sipariş sonrasi sizin gibi yazdı büyük ihtimalle ambalaj hasar görmüş yada eksiksiz geri iade edilen bir ürün gelince paylaşacağım.

O zaman ben yapamadım ödeme adımında yasal kurallar gereği taksit yapamıyoruz tarzı bir adım çıkıyor eğitim indirim mağazası olduğu için mi acaba
Belki bankayla alakalıdır bilmiyorum. Ben kardeşimin eğitim hesabından aldım yapı kredi world kart ile bir sorun yaşamadım.

ben monitör aldım yeni gibi yazıyordu yani en üst seçenek. Fakat sipariş sonrasi sizin gibi yazdı büyük ihtimalle ambalaj hasar görmüş yada eksiksiz geri iade edilen bir ürün gelince paylaşacağım.
Yeni gibi yada kullanılmış mükemmel yazan mouse içerisinden kutu içeriği eksik çıktı hocam mouse un dongle yoktu bildiğin 😂😂

Ben kabul edilebilir yazıpta altında ölü piksel yazmayanı daha göremedim.
var var tek tük nadir ancak bu değerlendirmeler tamamen inceleyen kişiye bağlı hiçbir standartı yok amazon deponun mesela ölü piksel yazan msi monitör geldi kullanılabilir piksel yazıyordu ama sağ altta baya piksel içinde çizik izi var o yüzden iyi test etmek lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,268
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri