🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Arkadaşlar bu durum normal mi? Başka yaşayan var mı? 3 gün olacak artık hala böyle bunlar.

Screenshot 2025-10-03 103808.webp

Masaüstü için Hoparlör - Ses sistemi arıyorum, uygun fiyatlı önerilere açığım

Siparişi verdikten 2 gün sonra gece kargoya verildi sonra sabah kargo ne aşamada diye bakayım dedim sorun oluştu hatasını gördüm. Kargo şirketine gönderi no yu yazdığımda hala kargo aşamasında görünüyordu amazon yetkilisine sordum bu neden böyle yazıyor diye ürününüzde kargo sırasında hasar oluştuğu için para iade gerçekleşecektir dedi. Beni neden 2 gün oyaladınız ki? 😡

Dostlar eline monitör gelenlerde HDMI kablosu çıkıyor muydu ona göre önden bir kablo alayım

benim dün deathreader v3 pro ve cloud 3 wireles geldi akşam baktım kutuları falan açılmamış tertemiz ürünler

@sako.TPZ benim Next TV hayal oldu usta paneli patlattılar galiba kargo aşamasında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uygun fiyatlı doğru düzgün 2.el TV seçeneği de yok amazon depo da şuan iyice patladım.

Onvo 55OVF9250UQ Ultra HD (4K) TV acaba Next YE-58GFSG8-QLED göre nasıldır ki?
Yeni model olduğu için incelemesi yok :(

benim dün deathreader v3 pro ve cloud 3 wireles geldi akşam baktım kutuları falan açılmamış tertemiz ürünler
kutu açılıyor kanka da depoda etiketliyorlar sıfırdan razer ın kendi etiketi oluyor etiketi atar mısın bir bakayım

USB port hub tp link çok iyi durumda https://amzn.eu/d/9p4LWdC

bu gpro gereksiz pahalı ya sıfırı da ikinci eli de bilmiyorum bana abartı geliyor fiyatı steelseris 9400 e satılan çok daha üst düzey ürün gibi duruyor
Bencede öyle hocam Max 6 k olmalı bence ürünleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,364
Üyeler
183,105
Son üye
Ardcnshn
Geri