Bimde çalışmayı düşünüyorum Maaş ve çalışma şekli

Reaksiyon skoru
54
Selam arkadaslar güncel olarak BİM'in şartları ve verdiği maaş nedir? İyi kötü, kolay ve zor tarafları nelerdir?

Diğer 3 harfli marketlere göre daha kurumsal. Maaşını bilmem ama tüm gün ayaktasın. Yeri gelecek yer sileceksin, yeri gelecek kasaya bakacaksın, yeri gelecek palet indireceksin. Sayımlarda sabahlamayı saymıyorum bile. Zor bir iş.

Verilen cevaplar için çok teşekkür ederim okuduğum bölümle iş bulamadığım için gerçekten artık başka çarem kalmadı en azından bir iş kapısı açılana dek burada çalışmayı düşünüyorum hem evime de çok yakın olduğundan dolayı maaşı ben de 30-35.000 arası duydum şimdilik idare eder diye düşünüyorum

Verilen cevaplar için çok teşekkür ederim okuduğum bölümle iş bulamadığım için gerçekten artık başka çarem kalmadı en azından bir iş kapısı açılana dek burada çalışmayı düşünüyorum hem evime de çok yakın olduğundan dolayı maaşı ben de 30-35.000 arası duydum şimdilik idare eder diye düşünüyorum
bildiğim kadarıyla personel ihtiyacı olan herhangi bir yere veriyorlar sanırım. evine yakın olan denk gelir mi meçhul

Personel ihtiyacı olan yere veriyolsr seni bulunduğun ilçede dönüşümlü olarak çalışıyorsun.

Türkiye'de hizmet sektöründe çalışmaktan uzak durmak akıl sağlığın için faydalı olur. Herhangi bir fabrikanın üretim bölümünde çalışmak çok daha iyi. Pistir ama milletle uğraşmazsın.

Okuduğunuz bölüm neydi sakıncası yoksa söyler misiniz?

okuduğum bölüm iki yıllık uçak teknolojisi bölümü. babamın zoruyla okudum maalesef yok arkadaşın oğlu bunu okumuş baykarda çalışıyor evi arabası tövbe tövbe hani diyorum şimdi. üniversite biter bitmez tecili bozdurup askere gittim gelemeden önce bile iş aramaya başladım. hergün internetten başvuru yapıyorum ama bir geridönüş gelmiyor. halihazırda babam zaten marangoz bugün bile bir mutfak takmaya gittik geldik. boş durmuyorum yardım ediyorum ama cidden kendim ne yapacağım bilmiyorum. kış aylarında çok iş olmuyor o yüzden girmeyi düşündüm bime zaten internetten başvurdum, bir geri dönüş olmadı. evimin yanındaki bimde bir kız personelle annem arada sırada konuşur o demiş yani cv getirsin ben alırım diye.

Herhangi bir markette çalışılmaz. dilencilik yaparım daha iyi.

okuduğum bölüm iki yıllık uçak teknolojisi bölümü. babamın zoruyla okudum maalesef yok arkadaşın oğlu bunu okumuş baykarda çalışıyor evi arabası tövbe tövbe hani diyorum şimdi. üniversite biter bitmez tecili bozdurup askere gittim gelemeden önce bile iş aramaya başladım. hergün internetten başvuru yapıyorum ama bir geridönüş gelmiyor. halihazırda babam zaten marangoz bugün bile bir mutfak takmaya gittik geldik. boş durmuyorum yardım ediyorum ama cidden kendim ne yapacağım bilmiyorum. kış aylarında çok iş olmuyor o yüzden girmeyi düşündüm bime zaten internetten başvurdum, bir geri dönüş olmadı. evimin yanındaki bimde bir kız personelle annem arada sırada konuşur o demiş yani cv getirsin ben alırım diye.
otomotiv teknolojisi düşünüyorum bende hocam ne dersin sence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,060
Üyeler
183,211
Son üye
dr4winx
Geri