🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

arkadaşkar bu monitörden aldım tanesi 4559 liraya geldi. sizce mantıklı mı

arkadaşkar bu monitörden aldım tanesi 4559 liraya geldi. sizce mantıklı mı
İkinci elden aldıysan pek mantıklı değil gibi hocam.

İkinci elden aldıysan pek mantıklı değil gibi hocam.
Evet amazon depodan aldım. Durum yeni gibi diyordu.
İps panel xe240 için fiyat araştırması yaptım ürün yok piyasada ancak "N" modeli olan xe240N modeli var VA panel 0ı 4800 falan hepsiburada da.
Ama bu ips panel. 24 inç olmazsa olmazım oldugu için almıştım pişman oldum şimdi değmiyorsa.

Evet amazon depodan aldım. Durum yeni gibi diyordu.
İps panel xe240 için fiyat araştırması yaptım ürün yok piyasada ancak "N" modeli olan xe240N modeli var VA panel 0ı 4800 falan hepsiburada da.
Ama bu ips panel. 24 inç olmazsa olmazım oldugu için almıştım pişman oldum şimdi değmiyorsa.
Valla hocam öncelikle şöyle söyleyeyim 4-5 bin bandına ufak kusurlu 2K 27" IPS monitörler aldık biz. Ama kusurlu olduğu için bununla kıyaslamıyorum, 4- 5bin bandında zaten 27" FHD IPS 144-165-180Hz monitörler bulunabiliyor bu yüzden biraz mantıksız dedim ve aldığınız monitör açıkçası bayağı bir kalın duruyor. BenQ nun bir çok monitörü bu şekilde kalın yapılıyor. Ha yine kötü değil dahili hoparlörü falan varmış benim dediğim 27" lerde dahili hoparlör falan olmuyor. Ha kullanırsınız kullanmazsınız ona göre karar verebilirsiniz ama ben fikren belirttim. 30 gün iade hakkınız var bu süreçte daha iyisini araştırabilirsiniz bence.

Ek olarak şöyle söyleyeyim pişman olma hocam. Panelini araştır aldığın monitörün ben genel olarak konuştum çözünürlük ve inç konusunda. Paneli belki de kalitelidir ve renk gamutu da oldukça yüksektir o zaman değer değmez kararı sana kalıyor ben fikrimi belirttim sadece.

monitör bekliyorum alamıyorum 2k 240hz lazım ya 1440x900 den oynuyorum :(

WhatsApp Görsel 2025-10-05 saat 01.22.02_bef1a086.webp

Hala yok di mi gençler beyaz am5 anakart :(

Geri