bahtsızkarakter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,967
Milyon kez ilgilenmiyorum butonuna tıkladım ama sürekli aynı konulu reels atıyor kafa dağıtmaya giriyorum saydırıp geri çıkıyorum var mı çözümü
algoritmayı sıfırlaMilyon kez ilgilenmiyorum butonuna tıkladım ama sürekli aynı konulu reels atıyor kafa dağıtmaya giriyorum saydırıp geri çıkıyorum var mı çözümü
nereden yapacamalgoritmayı sıfırla
Sırf futbol edit ve makyaj videosu çıkıyorNe çıkıyor?
Baya alakasızmışnereden yapacam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sırf futbol edit ve makyaj videosu çıkıyor
Bu seferde ilgileniyorum yapın o tarz videoları ne kadar çok bitirirseniz o tarzda videolar o kadar çok çıkar geçin direktAlgoritma sıfırladım şimdi de hint videosu çıkıyor sonsuz döngüdeyim galiba
Öyle yapıyorum zaten de yine aynı neyse boşverdim şimdilik ne acayip bir şeyBu seferde ilgileniyorum yapın o tarz videoları ne kadar çok bitirirseniz o tarzda videolar o kadar çok çıkar geçin direkt
İlk bir kaç gün öyle saçma şeyler çıkabiliyor düzelir fakat sevdiğiniz içerikleri paylaşan sayfaları gezin biraz bir ihtimal düzelirÖyle yapıyorum zaten de yine aynı neyse boşverdim şimdilik ne acayip bir şey
Algoritma sıfırla ve izlediğin şeyler neyse ona yönelik çıkarıyorMilyon kez ilgilenmiyorum butonuna tıkladım ama sürekli aynı konulu reels atıyor kafa dağıtmaya giriyorum saydırıp geri çıkıyorum var mı çözümü