RYZEN 7 7800X3D MSİ B650 GAMİNG WİFİ

ssd yuvası çokta önemli değil benim için ben bu işlemciyi bu anakartla tam performans alırmıyım benim için bu önemli
Gönlünüzde MSI varsa onu alın. Çerez gibi kalır çünkü 7800X3D o anakarta. 9800X3D'de taksanız yine rahat yeter.

Gönlünüzde MSI varsa onu alın. Çerez gibi kalır çünkü 7800X3D o anakarta. 9800X3D'de taksanız yine rahat yeter.
İşte dediğim gibi benim için önemli olan bu ve taksit imkani bir anda colorfula o parayı veremem maalesef ama msi modelinde indirim ve artı taksit imkanı olduğuğ için ona yöneldim

İşte dediğim gibi benim için önemli olan bu ve taksit imkani bir anda colorfula o parayı veremem maalesef ama msi modelinde indirim ve artı taksit imkanı olduğuğ için ona yöneldim
Anladım, o zaman MSI alın geçin çiçek gibi anakart o da. Tipi de daha güzel kara şimşek gibi mübarek, aklınız karışmasın. :D

Çoğu insan peşin alamadığı için taksit olan daha cazip geliyor, çünkü öderken enflasyonla beraber bir süre sonra çerez parasına dönüşüyor. O yüzden ilk almak istediğin kart zaten seni uzun yıllar taşır. Başka bir bileşen değişikliği yapana kadar da muhtemelen zaten B850'den sonraki nesilden bi' kart çıkar piyasaya, ona geçersin.

Hocam bende yeni aldım anakart msi pro b650 s wifi 7800x3d için alcaktım fakat 9800 aldım bir problem yok gayet iyi. Colorful alacak oluesanız cuma günleri incehesapta indirim oluyor. Düşünülebilir fakat araştırma yapmak ve kullanana sormak lazım. Bios problemli diyenler görmüştüm. Aslı yoksa fp olarak colorful baya iyi

Geri