🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Yine klassenin düz siyah 90x40 aldım 250 lira idarelik olsun
nereden aldınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nereden aldınız?
link var mı

klasse pro aldım çok inceydi dağa kaliteli bir şey bulamadım steels fiyatını hakketmiyor tavsiye ettiğin mouse pad varmı.
steels güzel ama sürekli problem var dikiş çatlama aşınma felan.
razer aşırı saçma pahalı.
valla temudan cm02 aldım birkaç güne gelecek. tr de çok pahalı. onun dışında mouse padlerden pek anlamıyorum.

1759929346830.webp

yeni birkaç güzel ürün eklenmiş ama fiyatları paylaşılmaya değer değil %20 yok

• Hahaha
Reaksiyonlar: B1L0
1 2 haftaya benim nova 7 de düşer iadeye vercem bozuk nova 7 gören hemen atlamasın
tahminimce bozuk olarak belirtip iade ettiklerinin stokları gelmiyor. Bana bozuk gelen iade ettiğim iki ürününde stoğu tekrar gelmedi sorunu belirterek iade ettim

tahminimce bozuk olarak belirtip iade ettiklerinin stokları gelmiyor. Bana bozuk gelen iade ettiğim iki ürününde stoğu tekrar gelmedi sorunu belirterek iade ettim
anladım ne sürede aldılar iadeyi razer mikrofonu gönderdik hala daha teslim almadı amazon kolay gelsinden dolayı galiba nova 7 yi kendim vercem cuma aslında kulaklığı maks sese alırsan sorun yokta 4700 e 1 1.5 sene garantili nova 7 ler var 5500 e sıfır kalapı kutu nova 7 p satan var hatta gider bunları alırım bozuk kullanacağıma multi desteği var ama olsa kaç yazar garantide almayacak muhtemelen çünkü garanti belgesini söküp almışlar

anladım ne sürede aldılar iadeyi razer mikrofonu gönderdik hala daha teslim almadı amazon kolay gelsinden dolayı galiba nova 7 yi kendim vercem cuma aslında kulaklığı maks sese alırsan sorun yokta 4700 e 1 1.5 sene garantili nova 7 ler var 5500 e sıfır kalapı kutu nova 7 p satan var hatta gider bunları alırım bozuk kullanacağıma multi desteği var ama olsa kaç yazar garantide almayacak muhtemelen çünkü garanti belgesini söküp almışlar
1759930264735.webp

MSI monitör bu şekilde oldu

1759930308505.webp

logitech lift mouse bu şekilde

1080p 27” monitör düşse şöyle uygun 60hz bile olur yeter ki 27” olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,534
Üyeler