🔥İndirim Deepcool Le520 240mm RGB Sıvı Soğutucu : 1999 TL

Boşta derecesine bakmak pek aklıma gelmedi açıkçası. Oyun oynarken açık olan bikgilerden görüyorum. Corsair 3000d kasasını kullanıyorum. Belki new world oynarken 57-60 derece görmüştür o da oyunun biraz optimizasyonu kötü. Bir tık sesli sanırım ama kulaklık taktığım için benim için çok problem değil. İnsana göre değişebilir. Performansından memnunum, yarın 980px3d ye geçiş yapacağım ve aynı soğutucuyu kullanacağım.
Sağ olun, bilgi güzeldir. 🙃 9800X3D içinde ben yardımcı olurum gerekirse.

Boştaki sıcaklık değerleri kaç bilgi verebilir misiniz? Kullandığınız kasa ve fanlar nasıl birde? Tavsiye isteyene yardımcı olmak için kullanabilirim vereceğiniz bilgileri.
Boşta 35 derece hocam bu bilgiyi de sizinle paylaşayım. Ses olarak net bir şey diyemeyeceğim çünkü kasanın normal fan sesi onun sesini duymamı engelliyor. Ses artma sebebi kasanın kendi fanıymış. Bu durumda ses seviyesi gayet yeterli diyebilirim.

7500f ile kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Pompa devri ve fanların kalitesi bu fiyat bandında iyi.

bence fiyat harika muadil başka ürün bu fiyatta yok gibi ya

13600KF ile kullanıyordum 1 sene öncesinde, td500 kasa ile kullanıyordum ve argb olduğu için diğer tüm rgblerle senkron çalıştırmıştım. 65 derecenin üstünü görmedim. Fiyatı önceden de uygundu hala uygun, fiyatına göre verdiği performans çok çok iyi denilebilecek bir ürün.

Soğutucuyu şuan 9800x3d ile deneme şansım oldu sadece csde denedim oyun içi max 60 derece boşta 45 derece. Fakat termal macun idarelik bir şey thermal grizzyden aldığım fazla katı çıktı ve onu süremedim elimdeki dandik rampage termali sürüp test ettim.

Soğutucuyu şuan 9800x3d ile deneme şansım oldu sadece csde denedim oyun içi max 60 derece boşta 45 derece. Fakat termal macun idarelik bir şey thermal grizzyden aldığım fazla katı çıktı ve onu süremedim elimdeki dandik rampage termali sürüp test ettim.
Asla pişman olmayacağın bir ürüne sahipsin şuan hayırlı olsun. Fiyat segmenti göz önüne alındığında muhteşem bir ürün kategorisine giriyor bence. Bir ara LT520 ve LT720 beyaz modelleri vardı ben onlara tam anlamıyla BAYILIYORDUM. Hem performansı çok iyi olduğu söyleniyordu ben tasarım olarak da çok seviyordum onu almak nasip olmadı :(((

Asla pişman olmayacağın bir ürüne sahipsin şuan hayırlı olsun. Fiyat segmenti göz önüne alındığında muhteşem bir ürün kategorisine giriyor bence. Bir ara LT520 ve LT720 beyaz modelleri vardı ben onlara tam anlamıyla BAYILIYORDUM. Hem performansı çok iyi olduğu söyleniyordu ben tasarım olarak da çok seviyordum onu almak nasip olmadı :(((
Performansı gayet iyi sadece sesini kasanın fandan çok anlamıyorum. Eski işlemcide ses çıkmıyordu çok ısınmadığından. 9800x3d de sesi test edemiyorum. Kasa fanı gürülrülü çalışıyor msi uygulamasından çok düşüremiyorum.

7600x ile üzer mi.
Se224xt var şu an. İşlemci soba gibi çalıştığından fan devri çok yükseliyor, rahatsız ediyor.
Kasa da 360'a uyumlu değil max 240

Geri