CheckMateMaster
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 285
Bütçem en fazla 2 bin TL dir
razer blackshark v2 white bence.Bütçem en fazla 2 bin TL dir
Hocam başka bir öneriniz varmı ?razer blackshark v2 white bence.
V2 X Olanını Kullanıyorum Önermem Yani Bu Fiyatlara Daha İyisi Vardır BenceBütçem en fazla 2 bin TL dirrazer blackshark v2 white bence.
bende öyle düşünüyorumV2 X Olanını Kullanıyorum Önermem Yani Bu Fiyatlara Daha İyisi Vardır Bence
benim şuan kullandığım var ama kablolu havit h2002p ilk çıktığı zamandan beri kullanıyorum donanım olarak gram sorun yok fakat pedleri 2-3 yılın sonunda dökülüyor kulaklarına kafana heryerine yapışıyor fiyatı şuan 1400 tl civarıHocam başka bir öneriniz varmı ?
ben kumaş ped istiyorum suni deri pek sevemedimbenim şuan kullandığım var ama kablolu havit h2002p ilk çıktığı zamandan beri kullanıyorum donanım olarak gram sorun yok fakat pedleri 2-3 yılın sonunda dökülüyor kulaklarına kafana heryerine yapışıyor fiyatı şuan 1400 tl civarı
ben kumaş ped istiyorum suni deri pek sevemedim
kullanmadım fakat internette çok öneriliyor fuxi h3 ve h7 ben havit kullandım uzun zaman halada kullanıyorum bir sıkıntısın görmedim pedleri dışında donanım yazılım olarak güzel kulaklıklar
Arasındaki farkı biliyormusunuz ona göre tercihimi yapacağımkullanmadım fakat internette çok öneriliyor fuxi h3 ve h7 ben havit kullandım uzun zaman halada kullanıyorum bir sıkıntısın görmedim pedleri dışında donanım yazılım olarak güzel kulaklıklar
fuxi h7 bence.Arasındaki farkı biliyormusunuz ona göre tercihimi yapacağım
anlaşıldı hocam teşekkür ederimfuxi h7 bence.
önerilere açığımBütçem en fazla 2 bin TL dir