Ddr3 sistem kurmak hala mantıklı mı

silencer

80+
Reaksiyon skoru
75
ddr3 mini itx sistem kurmak istiyorum ihtiyacım oldugundan değil tamamen keyfi mini pc sınırları zorlayarak en uygun fşyata bunu yapmaya calısacagım ortalama oyunlarıda oynatmasını istiyorum

ECS H81H3-M4/İ5 4590 4.NESİL/8GB RAM bu şekilde 1200tlye buldum anakart hakkında cok bilgim yok ama işlemci su anlık benim için yeterli gibi gözüküyor düşünceleriniz nedir

ddr4 sanki daha iyi olur ddr3 ile kullanacağın parçalar ölü olacaktır artık.

Agam bence dd4 sistem kurman gelecek için çok daha iyi olur
dediğim gibi ihtiyacım oldugundan değil 2 adet pcye sahibim sadece zevk amaclı mini itx olsun istiyorum ddr4 mini itx sistem toplamak istesem cok cok yuksek fiyatlar cekiyorlar ondan dolayı ddr3 toplamayı dusunuyorum

dediğim gibi ihtiyacım oldugundan değil 2 adet pcye sahibim sadece zevk amaclı mini itx olsun istiyorum ddr4 mini itx sistem toplamak istesem cok cok yuksek fiyatlar cekiyorlar ondan dolayı ddr3 toplamayı dusunuyorum
Ozaman genel olarak Alınabilir size önerim Türk forumlarında Çıkar ilişkisi oldugundan insanlar ya fanboyluk yapmak için cevap veriyor yada en ufak gramer yada yazım hatanızı sizin yüzünüze vurmak için yabancı forumlarda en az 1 gün içinde bile baya yardım eden olur ben 2 gün bekledim sadece 1 kişi yanıt verdi ama Başlıga İndirim koyun 188bin kişi bakar hemen

zevkler ve renkler tartışılmaz tamamen size kalmış

zevkler ve renkler tartışılmaz tamamen size kalmış
farkındayım hocam azda olsa orta seviye oyunları oynamam için yeterli olur mu yazdıgım bileşenler nasıldır daha bilgili insanlar fikir verebilir mi yani amacım bu

Hobi olarak topluyorsan toplanır tabii ki. Ama ucuz parça bulmak normalde zor ddr3'te artık, bu bayağı şanslı denk gelmiş.

ddr3 mini itx sistem kurmak istiyorum ihtiyacım oldugundan değil tamamen keyfi mini pc sınırları zorlayarak en uygun fşyata bunu yapmaya calısacagım ortalama oyunlarıda oynatmasını istiyorum

ECS H81H3-M4/İ5 4590 4.NESİL/8GB RAM bu şekilde 1200tlye buldum anakart hakkında cok bilgim yok ama işlemci su anlık benim için yeterli gibi gözüküyor düşünceleriniz nedir

Hocam önerim olarak sonradan ddr4 bir şekilde yapılabilecek en ucuz sistemi toplamaya çalışın hem eğlenceli olur birde 1-2 ay önce donanım arşivi video çekmişti 6bin tl ye sistem topluyordu çoğu oyunuda hatta hepsini açtı bazıları aşırı ince ayrıntılarına kadar iniyorya 50bin tllik sisteme şu yerine şu olaymış daha iyi olurmuş filan diye hâlbuki aralarindaki fark belki tas çatlasın 5-10 fps zaten 60 fps üstü akıcı olması için yeterlidir hem onların hepsine cevap vermis olursun hem eglenirisn

Hobi olarak topluyorsan toplanır tabii ki. Ama ucuz parça bulmak normalde zor ddr3'te artık, bu bayağı şanslı denk gelmiş.
atıgım ilan nasıldır hocam bu fiyata alınır mı anakart hakkında cok bilgim yok işlemci benim için yeterli gözüküyor fikriniz nedir

Ddr3 sistem almak yada toplamak mantıklı değil bende aldım 1 yıl sonra bozuldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En kötü ddr4 sistem al yada topla

Ddr3 sistem almak yada toplamak mantıklı değil bende aldım 1 yıl sonra bozuldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En kötü ddr4 sistem al yada topla
bozulma nedeninin ddr3 oldugundan dolayı oldugunu sanmıyorum hocam

Geri