İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,569
3 derece daha sıcak çalışsınşimdi sıvı soğutma da bilinmedik marka alınmaz diyenler konuya giriş yapar
bu para kaliteli kule tipi alınır diyenlerde çıkar.
Sıvı soğutmanın en büyük artısı ısıyı hızlı dağıtması. hız aşırtmalı veya ihs tasarımı kötü işlemcilerde fark çok daha büyük3 derece daha sıcak çalışsın
sıvı riski taşımaz
fazla yer kaplamaz
daha ucuz
daha kaliteli
sıvı soğutmalar anca 150 200tdp işlemciler için alınabilir onun dışında phantom spirit alıyorsun 70 80 90 100 120 130 watt hepsini soğutabiliyor niye gidipte sıvı soğutmanın derdiyle uğraşayım ki?
kaç yıldır sıvı kullanıyorum ne bir kere bakım yaptım nede bir kere sızma yaptı aldıgınız ürünün kaliteli olması yeterli3 derece daha sıcak çalışsın
sıvı riski taşımaz
fazla yer kaplamaz
daha ucuz
daha kaliteli
sıvı soğutmalar anca 150 200tdp işlemciler için alınabilir onun dışında phantom spirit alıyorsun 70 80 90 100 120 130 watt hepsini soğutabiliyor niye gidipte sıvı soğutmanın derdiyle uğraşayım ki?
Kaçıncı sıvı soğutmayı kullanıyorum daha bir kere sıvı aktığına şahit olmadım. Borularla savaşmadığınız sürece o dediğiniz imkansız.3 derece daha sıcak çalışsın
sıvı riski taşımaz
fazla yer kaplamaz
daha ucuz
daha kaliteli