🔥İndirim Dark AquaForce W360 360 mm LED Sıvı Soğutucu 2.438 TL

şimdi sıvı soğutma da bilinmedik marka alınmaz diyenler konuya giriş yapar :)
bu para kaliteli kule tipi alınır diyenlerde çıkar.

şimdi sıvı soğutma da bilinmedik marka alınmaz diyenler konuya giriş yapar :)
bu para kaliteli kule tipi alınır diyenlerde çıkar.
3 derece daha sıcak çalışsın

sıvı riski taşımaz
fazla yer kaplamaz
daha ucuz
daha kaliteli

sıvı soğutmalar anca 150 200tdp işlemciler için alınabilir onun dışında phantom spirit alıyorsun 70 80 90 100 120 130 watt hepsini soğutabiliyor niye gidipte sıvı soğutmanın derdiyle uğraşayım ki?

sıvı riski taşımaz
fazla yer kaplamaz
daha ucuz
daha kaliteli

sıvı soğutmalar anca 150 200tdp işlemciler için alınabilir onun dışında phantom spirit alıyorsun 70 80 90 100 120 130 watt hepsini soğutabiliyor niye gidipte sıvı soğutmanın derdiyle uğraşayım ki?
Sıvı soğutmanın en büyük artısı ısıyı hızlı dağıtması. hız aşırtmalı veya ihs tasarımı kötü işlemcilerde fark çok daha büyük

sıvı riski taşımaz
fazla yer kaplamaz
daha ucuz
daha kaliteli

kaç yıldır sıvı kullanıyorum ne bir kere bakım yaptım nede bir kere sızma yaptı aldıgınız ürünün kaliteli olması yeterli

Son düzenleme:
Dark sıvı soğutma kullanıyorum bir yamgunu görmedim

sıvı riski taşımaz
fazla yer kaplamaz
daha ucuz
daha kaliteli

Kaçıncı sıvı soğutmayı kullanıyorum daha bir kere sıvı aktığına şahit olmadım. Borularla savaşmadığınız sürece o dediğiniz imkansız.

En ucuz fan 300-400 tl 3x350 desek ortalama 1150₺ zaten fanları geliyor bedavanin krali

Yorumlarda fanlardan dolayı şikayet var tercih meselesi ama rgb olacak ise ben argb olmasını tercih ederdim şahsen bütçe bu kadar ise bu ürün daha iyidir evet 240mm ama muhtemelen aynı performansı verir
Yada yine düşük bütçe için 360mm

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
hava sogutmanın fans sesini dinlemektense sıvı sogutmayı tercih ederim ihtiyacı lan kacırmasın zarar görmedıgı üretim hatası olmadıgı sürece su felan kacırmaz..

buna arctic p12max gibi fan takacaksın bak sen o zaman işe

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,570
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri