Polat Alengir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 172
onları tam çözemedim nasıl değişiyorLedleri beyaz kullanıyorum sanki biraz daha ciks gibi öyle.
onları tam çözemedim nasıl değişiyorLedleri beyaz kullanıyorum sanki biraz daha ciks gibi öyle.
- ve yukarı ok tuşu modu değişiyor, - + ve A tuşuna aynı anda basınca kapanıyor ledler, - ve sağ sol ok tuşlarıyla renkler değişiyor. (- ve + tuşları HOME tuşunun hemen altındaki tuşlar.)onları tam çözemedim nasıl değişiyor
kanka eyv çalışıyor hepsi tıkır tıkır. ama bir sorum olacak bu gamepower tuşuna basıyorum 1 kere gamepad açılıyor bi 10 saniye sonra kapanıyor uyku moduna flnmı giriyor- ve yukarı ok tuşu modu değişiyor, - + ve A tuşuna aynı anda basınca kapanıyor ledler, - ve sağ sol ok tuşlarıyla renkler değişiyor. (- ve + tuşları HOME tuşunun hemen altındaki tuşlar.)
nova 2 lite 1843tlymiş hocam çok daha iyi diyorsanız onu alabilirim ama satan 3 mağazanında değerlendirmes,i yokAraba yarışlarında trigger uzunluğu, trigger curve ve dead zone oldukça önemlidir.
Gamepower Force'un tetiklerinin kademeli basınçlarında varsayılan (default) ayarlarla gayet iyi bir performans sergiliyor; bu yüzden sorun yaşayacağınızı sanmam. Yine de tetiklerinde hafif bir dead zone mevcut, fakat bu normaldir.
Yazılım desteği olsaydı bu tarz ayarlar kolayca yapılabilirdi. Bu tür sorunları tamamen çözmek isterseniz ve bütçeniz uygunsa, 2500 TL civarında GameSir Super Nova alabilirsiniz. Eğer bütçeniz 2000 TL civarındaysa GameSir Nova 2 Lite da iyi bir alternatiftir.
Her iki model de Gamepower Force’tan daha iyidir; ancak “çok para vermem” diyorsanız, Gamepower Force da bu fiyata göre gayet iyi bir gamepad ve işinizi görecektir
Evet bağlantı yoksa uykuya giriyor yada uzun süre kullanılmazsa.kanka eyv çalışıyor hepsi tıkır tıkır. ama bir sorum olacak bu gamepower tuşuna basıyorum 1 kere gamepad açılıyor bi 10 saniye sonra kapanıyor uyku moduna flnmı giriyor
nova 2 lite 1843tlymiş hocam çok daha iyi diyorsanız onu alabilirim ama satan 3 mağazanında değerlendirmes,i yok
kod neN11 de kupon tekrar aktif olmuş incehesap siparişini iptal etmeye çalışıyorum sitede iptal seçeneği yok, müşteri hizmetleri 15 dakika bekletip sonra kapatıyor kendini tam rezillik.
lite nerde 1650Nova lite ile bunun arasında kaldım. Birisi 1300 birisi 1650 lira
Sepetteyken kuponlar kısmına gir gözükür, 200tl.kod ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
lite nerde 1650
kod ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
lite nerde 1650
son 2 adet kaldı bu arada alacaksan acele etGameSir Nova Lite Çoklu Platform Kablosuz Oyun Kumandası, PC, Steam, Switch, iOS ve Android Uyumlu Hall Effect 20Hz Turbo (Space Purple) : Amazon.com.tr: Oyuncak
GameSir Nova Lite Çoklu Platform Kablosuz Oyun Kumandası, PC, Steam, Switch, iOS ve Android Uyumlu Hall Effect 20Hz Turbo (Space Purple) : Amazon.com.tr: Oyuncakwww.amazon.com.tr
bumu omu arasında kaldım ya mööGameSir Nova Lite Çoklu Platform Kablosuz Oyun Kumandası, PC, Steam, Switch, iOS ve Android Uyumlu Hall Effect 20Hz Turbo (Space Purple) : Amazon.com.tr: Oyuncak
GameSir Nova Lite Çoklu Platform Kablosuz Oyun Kumandası, PC, Steam, Switch, iOS ve Android Uyumlu Hall Effect 20Hz Turbo (Space Purple) : Amazon.com.tr: Oyuncakwww.amazon.com.trMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
son 2 adet kaldı bu arada alacaksan acele et