Kiralık hesap veya oyunu süreli satın alabileceğim bir site uygulama var mı?

selcukhan

80+
Reaksiyon skoru
71
Merhabalar,
Güncel oyunların fiyatları çok yüksek. Orjinal olarak oynayabileceğim ve oyunu kiralayabileceğim belkide hesap kiralanabileceğim siteler veya uygulama var mı? Güncel hikayeli oyunları oynamak istiyorum.

Funpay de oyunları kiralıyorlar 1 haftalık 3 günlük vs. Bence gamepass veya ea play , ea play pro daha mantıklı olabilir senin durumunda

Merhabalar,
Güncel oyunların fiyatları çok yüksek. Orjinal olarak oynayabileceğim ve oyunu kiralayabileceğim belkide hesap kiralanabileceğim siteler veya uygulama var mı? Güncel hikayeli oyunları oynamak istiyorum.
korsan oynamak istemediğin için mi böyle istiyorsun yoksa virüs vs bulaşır diye mi?

korsan oynamak istemediğin için mi böyle istiyorsun yoksa virüs vs bulaşır diye mi?
Korsan oynamak istemediğim için böyle istiyorum. 50 dolar 60 dolar çok para her ay bir tane alsam bile büyük para... Hemde yeni oyunlarda optimizasyon problemi oluyor. Güncelleme vesaire alıyır gibi gibi...

Korsan oynamak istemediğim için böyle istiyorum. 50 dolar 60 dolar çok para her ay bir tane alsam bile büyük para... Hemde yeni oyunlarda optimizasyon problemi oluyor. Güncelleme vesaire alıyır gibi gibi...
Hocam şöyle diyeyim bu siteler var 20-50 liraya hesap veriyorlar ama şöyle düşün, sen oyunu yapamana korsan da oynasan böyle de oynasan para kazandırmıyorsun zaten ama bu şekilde adam oyunu yapmadığı halde bu oyundan para kazanıyor. Bence bu daha kötü, o yüzden alamıyorsan korsan oyna alabiliyorsan zaten alır oynarsın ileride :)

Son düzenleme:
Merhabalar,
Merhaba bende uzun zamandır item satıştan hesap satın alıyorum yeni çıkan ve emin olmadığım oyunlara( demek için değermi almaya ana hesapta değmezmi diye) . Şahsen öğrenci olduğum için trendere katılmak için veya acaba bu insanlar ne oynuyor diye merak etiğim için korsan da indiriyorum bazen lakin uzun zamandır item satış alıyorum hesap olarak bunun neden hem daha kolay hemde daha güvenli . Tek sorun online oyunları oynayamıyorsun cevrimdışı girmesen oyunlar denuvo denen ilet ortaya cıkıyor . Onun hariçinde bu site de söylemek serbestmi bilmiyorum ama bana buradan önerdiler bu satıcıyı item satıştan 4 oyun aldım bitirdim hata cyberpunk 2077 çok beğendiğim için kendi hesabıma alıpta bitirdim. Neyse satıcının ismi " tohnnybravo" . Garanti veremem ama aldığım 4 oyunda denuvo denen ilet hatici sorun yaşmadım bu satıcıdan hepsini biridim .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,651
Üyeler
183,870
Son üye
ilhamiakca845
Geri