Fellas protein tozu yenilenen forrmüle özel indirim

Siz bilirsiniz şekeri izole etmek maliyetli bir işlem ondan ucuz bir de sponsorluk ya da reklam vermiyor , sürümden kazanmak daha mantıklı diyip indirim kodu da verip uygun fiyattan satıyorlar. Kalitesinden şüpheniz varsa da SSN markasına da bakabilirsiniz onların ürünü. Size göre kaliteli olmayabilir bana göre kaliteli.
gıda dedektifinin protein tozlarının içeriklerine dair raporuna bakabilirsin. ssn de mevcut. https://haber.im/fahis-fiyatlarla-y...yanlari-gercegi-yansitiyor-mu-gida-dedektifi/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
1 servisinde 24 gr protein varsa yukardaki değerleri 4 e böldüğümüzde alttaki 300 mg ı vermesi gerekiyor.Ancak yukardaki değerleri 4 e böldüğünüz zaman bir servisinde 5 gram bcaa olması gerekiyor.olması gereken hardlinenınki gibi değerleri atıyorum.
Alıntıyı görüntüle
içerisinde 5 gr bcaa olduğu belirtilmiş.
Değerler hatalı.
içerik bilgisi gerçek değil zaten. gıda dedektifi açıkladı.ayrıca protein oranı glisin ile şişirilmiş

gıda dedektifinin protein tozlarının içeriklerine dair raporuna bakabilirsin. ssn de mevcut. https://haber.im/fahis-fiyatlarla-y...yanlari-gercegi-yansitiyor-mu-gida-dedektifi/

içerik bilgisi gerçek değil zaten. gıda dedektifi açıkladı.ayrıca protein oranı glisin ile şişirilmiş
Aynen öyle hocam kutunun üstüne basacakları değeri doğru girip sitedeki aminoasit değerlerini yanlış girmişlerki sorgulanmasın, aynı zamanda satılan üründen ceza yemesinler.Gayet güzel mantık

Aynen öyle hocam kutunun üstüne basacakları değeri doğru girip sitedeki aminoasit değerlerini yanlış girmişlerki sorgulanmasın, aynı zamanda satılan üründen ceza yemesinler.Gayet güzel mantık
%9 u şeker olan ürüne reklam yapmıyorlar yaw diye savunmak saçmalık. hadi kendin kullanıyorsun reklamını yapma bari. içerik de testlerden geçememiş. sırf ucuz diye protein yerine pahalı nesquik içiyorlar

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
1 servisinde 24 gr protein varsa yukardaki değerleri 4 e böldüğümüzde alttaki 300 mg ı vermesi gerekiyor.Ancak yukardaki değerleri 4 e böldüğünüz zaman bir servisinde 5 gram bcaa olması gerekiyor.olması gereken hardlinenınki gibi değerleri atıyorum.
Alıntıyı görüntüle
içerisinde 5 gr bcaa olduğu belirtilmiş.
Değerler hatalı.
Yukarıda attığınız fotonun üst kısmı SSN refuelin içeriği alt kısım da ki içerik fotosu BPN nin içeriği.

Gerçekten konuyla ilgileniyor olsaydınız gıda dedektifine hardline nın ceosunun para vererek yayınlattığını , daha sonra tüm markalardan küçük markalarda dahil teker teker özür dilediğini bilmeniz lazımdı, Tüm marka sahipleri de paylaştı. Zaten orada ki paketlerin bazılarının arkasında 2019gibi eski basım yazıyordu ya da fabrika yerleşkesi farklı gösteriyordu.

İkisini de aynı sayfadan aldım dostum https://www.wheymarket.com/bpn-best...ical-whey-600-gr-banana-magnolya-protein-tozu
Kendi sitelerine bakmamız lazım
İki farklı ürünün içeriği yazıyor orada

Gerçekten konuyla ilgileniyor olsaydınız gıda dedektifine hardline nın ceosunun para vererek yayınlattığını , daha sonra tüm markalardan küçük markalarda dahil teker teker özür dilediğini bilmeniz lazımdı, Tüm marka sahipleri de paylaştı. Zaten orada ki paketlerin bazılarının arkasında 2019gibi eski basım yazıyordu ya da fabrika yerleşkesi farklı gösteriyordu.

Alt markası demedin mi dostum ? Ayrıca 300 mg bcaa sı olan bir ürünün hangi aminoasit değerlerini yükseltecekler ? 24 gramın sadece 300 mg bcaa 23.7 gram çöp aminoasit.Üstelik aminoasit değerleri de paylaşılmamış o zaman.

https://www.ssnsports.com.tr/ssn-10...j0fh8C0AVzSW9isdbayrurjknUkZ9-7I0Eo66CAohUZ3s bu ürünün değerleri zaten normal.Fiyatı da ona göre zaten.Diğeri 2 kilo 1000 tl protein tozu şakamısınız ?

Arkadaşlar isteyen istediğini alsın konu gereksiz uzamaya başladı . Bana yazdığınız yok kalitesiz marka yok bunun neresi ucuz , yok gıda dedektifi inceledi böyle çıktı gibi mesajlara açıklık getirmek için açıklaya açıklaya yazdım. Benim bir şeyi savunduğum yok düşüncemi söylüyorum , bence kaliteli bir marka ve fiyatına oranla da fiyat performans bir ürün nedenlerini de yukarıda belirttim , sizce kaliteli değilse almazsınız olur biter. Bu konu için daha da yazmayacağım iyi forumlar .

sitedeki içerik yanlış zaten :D merdiven altı ürün. firma sahibi misin bu kadar sahiplendin? ham maddesi nereden belgesi varsa buyur paylaş

Bir şey savunduğunm yok diyorsun insanlar verileri sayıyor ürünü hala sahibi gibi savunuyorsun.Firmanın Ceo su gelse senin kadar savunmaz şu ürünü.

Ürün ucuz olması nedeni lansman değil kalitesiz olması.Reklama da ihtiyacı yok ztn sen gibi 10 kişi savunsa sosyal medyada yeterince reklam oluyor.Sıcak falan değil ürün.

Uzun yıllardır bu sporla uğraşıyorum kullanmadığım mensei marka toz kalmadı protein tozu alırken ham madde kalitesi çok önemlidir ayrıca bunun dışında bu tozlara tatlandırıcı eklenir, tr üretimi tozların çoğu kalitesiz ham madde ve tatlandırıcı kullanıyor maalesef. Ucuz aldığınız tozlar en ucuz alınan ham maddeler ile yapılıyor. Best ssn tarzı tozları da denedim ancak anca krep kek tatlı vb şeylerde tadını tolere edebiliyorum. Fellas a gelince kötü olduğunu düşünmüyorum ancak bu fiyatlarda rakipleri yurtdışı menşei tozlar oluyor maalesef. Deneme amacı ile aldım.

Dostum laktozdan gelen şekeri sanki şeker değil gibi konuşuyosun.Yarışmaya hazırlanmayla şeker almanın alakası yok, tam tersine doğal bir şekilde bu sporu yapıyorsan güzel bir vücut istiyorsan bu detaylara daha çok dikkat etmen gerekir.Eğer bu kadar şekeri almayı göze alıyorsan git 2 litre süt iç nasıl olsa laktozdan geliyor :D
35 gramda yani 1 porsiyondaki 3.3 gram laktozdan gelen şeker sana hiçbirşey yapmaz şekeri yarışmaya hazırlanan profesyoneller tamamen keser. bazı şeyleri çok abartıyorsunuz fiyatına göre cidden güzel içerik ve değerlere sahip. protein ocean bile 400 gramını 700-800 tl ye satıyor şuan da.Şekeri tamamen kesmenin hiçbir anlamı ve yararı yok çok kez tamamen kestim sadece süreçin sürdürülebilirliğini mahvedersiniz. şeker tüketmemek marifet değil dozajında tüketmek marifet.Ayrıca şu 3.3 gram şeker için bu kadar konuşmaya gerek bile yok 100 gramındaki protein az ama porsiyon da ona göre ayarlanıyor ve 15 servis gayet ideal kuponla birlikte en az 500 e getiriyorsun ki ben 400 tl gibi bir fiyata aldım 525 gramı.

Son düzenleme:
35 gramda yani 1 porsiyondaki 3.3 gram laktozdan gelen şeker sana hiçbirşey yapmaz şekeri yarışmaya hazırlanan profesyoneller tamamen keser. bazı şeyleri çok abartıyorsunuz fiyatına göre cidden güzel içerik ve değerlere sahip. protein ocean bile 400 gramını 700-800 tl ye satıyor şuan da.Şekeri tamamen kesmenin hiçbir anlamı ve yararı yok çok kez tamamen kestim sadece süreçin sürdürülebilirliğini mahvedersiniz. şeker tüketmemek marifet değil dozajında tüketmek marifet.Ayrıca şu 3.3 gram şeker için bu kadar konuşmaya gerek bile yok 100 gramındaki protein az ama porsiyon da ona göre ayarlanıyor ve 15 servis gayet ideal kuponla birlikte en az 500 e getiriyorsun ki ben 400 tl gibi bir fiyata aldım 525 gramı.
içerik genel olarak kötü. 100 gramında 1 gram civarı dedikleri glisin 15 gram çıkmış. içinde şişirme var. içerikle test uyuşmuyor. kullanıcı yorumlarına bakınca da içindeli toz şeker parçalarının göründüğü söyleniyor. ne olursa olsun %10 şeker çok fazla. içerik de zayıf. şuna para vereceğinize kuruyemişten falan protein alın daha sağlıklı ve faydalı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,651
Üyeler
183,870
Son üye
ilhamiakca845
Geri