Oyuncu/ofis koltuğu hangisini almalıyım

Oğuz!

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
6000
Şu anda Xdrive fırtına siyah modelini kullanıyorum bir 5 yıldır elime birazcık para geçince değiştirme kararı aldım. bütçem 6 bin tl civarı

Şu anda Xdrive fırtına siyah modelini kullanıyorum bir 5 yıldır elime birazcık para geçince değiştirme kararı aldım. bütçem 6 bin tl civarı
6 bin TL bütçeyle daha iyisini alamazsınız sanırım çok pahalı oldu artık koltuklar.

bütçeyi biraz daha arttırabilecek olsam ne önerirdiniz ?
geçenlerde 7 bin civarına xdrive Hira vardı onu önerebilirim veya hawk fab veya warrior aragorn olabilir ofis koltuğu olarak adore markasının ve seduna markasının koltukları iyi

geçenlerde 7 bin civarına xdrive Hira vardı onu önerebilirim veya hawk fab veya warrior aragorn olabilir ofis koltuğu olarak adore markasının ve seduna markasının koltukları iyi
peki aralarından en iyis ne olur ?

Geçenlerde Hawk Fab’lar 6600’e düşmüştü Kasımda daha da düşük fiyata bulunabilir bence.Ben de araştırıyorum bütçem bu civarlarda Hawk alacağım gibi duruyor.

Geçenlerde Hawk Fab’lar 6600’e düşmüştü Kasımda daha da düşük fiyata bulunabilir bence.Ben de araştırıyorum bütçem bu civarlarda Hawk alacağım gibi duruyor.
hawk bendeki koltuktan daha mı iyidir ?

Yine xDrive'dan gitmeniz daha iyi olur Hawk modelleri oturak kısmı ince olması nedeniyle şikayetleri fazla

Şu anda Xdrive fırtına siyah modelini kullanıyorum bir 5 yıldır elime birazcık para geçince değiştirme kararı aldım. bütçem 6 bin tl civar
kendiniz yaptırsanız custom kaça mal olur peki öyle bir opsiyonunuz varmı?

Xdrive dan hangi modeli almam iyi olur o zaman ?
Ben 15li plus kullanıyorum hangi model bütçenize uygunsa almanız iyi olur bütçe sınırlıysa toryumdu yanlış hatırlamıyorsam onu almak yerine 15li plus daha kalitelidir önerim düz siyah veya gri almanız olur full kumaş olduğu için deride arkadaşım kullanıyor dikişleri patlamıştı onun

Geri