kesinlikle doom serisi.fazla kafa yorma gerektirmeyen oyun önerileriniz var mı?
brotatofazla kafa yorma gerektirmeyen oyun önerileriniz var mı?
doom serisi baya keyifli ama bi iki saat oynayınca yoruyo o aksiyonkesinlikle doom serisi.
vampire survivors tamamen bitirdim brotatoyu da baya oynadım. megabonk yeni çıkmış seviliyo gibi onu da denemeyi düşünüyorumbrotato
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
megabonk
serious sam de oynadım hocam özellikle 3. oyunuSerious Sam serisi
fly simulator dediğiniz microsoft flight simulator mü yoksa arayınca bulduğum bi sinek simülatör oyunu var o mu? uzak diayr destanlarını küçükken tarayıcıda yeterince oynadım. long drive da tamamlanmadan bırakıldığı için pek önerilmiyordu. just cause oyunlarını unutmuşum belkli onlar olabilirThe long drive , Fly simulator , Just Cause 3, Mad combat marines , Titan Quest Anniversary Edition , Epics Of Distant Realm: Director's Cut Edition
Sinek simülatörü olan( oyuncu sayisi biraz az pahalandiysa önermem ) ama flight simulatör de olur . Long drive böyle çerezlik araba gelistirme keşif gibi bsi just cause 3 tr aksiyo lu biraz etrafı yık kır fln ben seviyorum bayaserious sam de oynadım hocam özellikle 3. oyunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fly simulator dediğiniz microsoft flight simulator mü yoksa arayınca bulduğum bi sinek simülatör oyunu var o mu? uzak diayr destanlarını küçükken tarayıcıda yeterince oynadım. long drive da tamamlanmadan bırakıldığı için pek önerilmiyordu. just cause oyunlarını unutmuşum belkli onlar olabilir