Pek fazla beyin gerektirmeyen çerezlik oyun önerisi

jeyav

80+
Reaksiyon skoru
127
fazla kafa yorma gerektirmeyen oyun önerileriniz var mı?

kesinlikle doom serisi.
doom serisi baya keyifli ama bi iki saat oynayınca yoruyo o aksiyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

brotato

megabonk
vampire survivors tamamen bitirdim brotatoyu da baya oynadım. megabonk yeni çıkmış seviliyo gibi onu da denemeyi düşünüyorum

Serious Sam serisi

The long drive , Fly simulator , Just Cause 3, Mad combat marines , Titan Quest Anniversary Edition , Epics Of Distant Realm: Director's Cut Edition

Serious Sam serisi
serious sam de oynadım hocam özellikle 3. oyunu

The long drive , Fly simulator , Just Cause 3, Mad combat marines , Titan Quest Anniversary Edition , Epics Of Distant Realm: Director's Cut Edition
fly simulator dediğiniz microsoft flight simulator mü yoksa arayınca bulduğum bi sinek simülatör oyunu var o mu? uzak diayr destanlarını küçükken tarayıcıda yeterince oynadım. long drive da tamamlanmadan bırakıldığı için pek önerilmiyordu. just cause oyunlarını unutmuşum belkli onlar olabilir

şu youtube reklamlarında çıkan oyunları oyna bomboş ekrana bakıyorsun sağ sol yapıp adam vuruyosun:ROFLMAO:

serious sam de oynadım hocam özellikle 3. oyunu

fly simulator dediğiniz microsoft flight simulator mü yoksa arayınca bulduğum bi sinek simülatör oyunu var o mu? uzak diayr destanlarını küçükken tarayıcıda yeterince oynadım. long drive da tamamlanmadan bırakıldığı için pek önerilmiyordu. just cause oyunlarını unutmuşum belkli onlar olabilir
Sinek simülatörü olan( oyuncu sayisi biraz az pahalandiysa önermem ) ama flight simulatör de olur . Long drive böyle çerezlik araba gelistirme keşif gibi bsi just cause 3 tr aksiyo lu biraz etrafı yık kır fln ben seviyorum baya

Geri