Windows 11 IoT LTSC vs Windows 10 IoT LTSC

egedmn

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba dostlar iyi forumlar. Sadece oyun ve günlük video izleme, discord ve şarkı dinlemek için bir işletim sistemi arıyorum. Daha önce çok Custom OS kullandım fakat satın alma işlemleri gibi konularda güvenemiyorum. Bu orjinal temiz isolardan hangisi daha iyi bir performans verir?

Sistem:
RTX 4060 Ti 8 GB
R5 5600 4.2 GHz
2X8 3200MHz Ram
ASUS TUF-GAMING B550 PLUS Anakart
1 TB SAMSUNG 970 EVO PLUS M2 SSD

Senin sisteme göre en iyi performansı Win10 iot ltscde alırsın sonra Win11 fakat devasa bir fark yapmaz sistemin zaten iyi. yani %5lik %7lik kazancın olacak. Zaten sade bir sistem

Ama iot lisansı için pro lisansın olması lazım pro lisasnsın varsa kur yoksa bence ev/home sürümlerini kullan.

Bu arada bahsettiğin şeyler için sistem görseli önemli değil hızlı stabil olsun dersen Win10 20H1 yada normal Win10 21H2 dene..

Senin sisteme göre en iyi performansı Win10 iot ltscde alırsın sonra Win11 fakat devasa bir fark yapmaz sistemin zaten iyi. yani %5lik %7lik kazancın olacak. Zaten sade bir sistem

Ama iot lisansı için pro lisansın olması lazım pro lisasnsın varsa kur yoksa bence ev/home sürümlerini kullan.

Bu arada bahsettiğin şeyler için sistem görseli önemli değil hızlı stabil olsun dersen Win10 20H1 yada normal Win10 21H2 dene..
Hocam harbiden çok yoruldum şu windowstan. Linuxa mı geçsem diyorum sonra vazgeçiyorum falan filan. Sizce düz direkt windows 11 25h2 mi kursam?

Hocam harbiden çok yoruldum şu windowstan. Linuxa mı geçsem diyorum sonra vazgeçiyorum falan filan. Sizce düz direkt windows 11 25h2 mi kursam?

Vaktim var denerim dersen Linuz Mint yada Zorinos dene tabi. yada ubuntu

Ama dediklerim kafidir neyi kurarsan kur demek ki aynı şeyleri yapacaksın. Genel anlamda linuxda kursa windowsta kursan sen ikisinde kullanmayacaksın.

Sen Firefox Chrome Meda Player clasic Not dfteri discord kullnacak kullnıcıların %85i sistemin kendisini kullanmaz uygulamaları kullanır ama sistemle karıştırır bunu dediğin uygulamaları hangisi stabil açarsa ona geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,268
Üyeler
184,610
Son üye
drago71
Geri