Kadir güzelkan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 561
- Bütçe
- 50000
Telefon alcam yaklaşık 50k öneriniz var mı
Premium hissiyat istim ve uzun ömürMagic 7 pro
50 k bandında rakipsiz bir cihaz
Bende onu düşünüyorumiPhone 16 modelini tercih edebilirsin
premium hissiyatın kralı zaten bu fiyatta bu telefonda.Premium hissiyat istim ve uzun ömür
iphone 14 veya 15 alınabilir bütçeni biraz daha ekleyip 15 alabilirisn ama 5okyada bulunabilir iphone 15Telefon alcam yaklaşık 50k öneriniz var mı
Foto çeken bir insanum oyun çok oynamıyorum öyle sosyal medya akıcılık kamera önemliiphone 14 veya 15 alınabilir bütçeni biraz daha ekleyip 15 alabilirisn ama 5okyada bulunabilir iphone 15
15 inde kamerası gayet güzel diğer androidlerde fotoğraf çek,p i,nstagrama atınca kalite düşüyor ama applede böyle bir şey olmuyorFoto çeken bir insanum oyun çok oynamıyorum öyle sosyal medya akıcılık kamera önemli
yeni s serilerinde kalite düşmüyor yanlış bilgi15 inde kamerası gayet güzel diğer androidlerde fotoğraf çek,p i,nstagrama atınca kalite düşüyor ama applede böyle bir şey olmuyor
ben karşılaştırdım iphoneninki bir tık daha iyiyeni s serilerinde kalite düşmüyor yanlış bilgi
Bilmiyorum kafam karışık Apple çok hoşuma gidiyor 16 sı15 inde kamerası gayet güzel diğer androidlerde fotoğraf çek,p i,nstagrama atınca kalite düşüyor ama applede böyle bir şey olmuyor