DDR5 RAM fiyat artışları hakkında

2200 olan Viper Venoma alarm kurdum 2000e alayım diye, 3000i geçti. Biz bize saplarız ülkem.

2200 olan Viper Venoma alarm kurdum 2000e alayım diye, 3000i geçti. Biz bize saplarız ülkem.

Sistem kurarken ben de aynı modeli 1999 TL den almıştım.

Geçenlerde bir tane daha ekleyim 32 olsun sistem diye gireyim dedim 3500 TL lere çıkmış RAM'in fiyatı. Şaka gibi gerçekten.

Xpg Lancer blade RGB 2x16 bu yıl 3.5k almıştım şimdi baktım 6.5k şaka mı altınla falan ramlarin bağlantısı mi var 😅😃

Aynısını yaşıyorum :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman Abdullah hacıgül beyden tepki videosu ve indirimli Hynix ram istiyoruz 😁

daha fazla zamlanmadan 1 tane daha al bence çünkü %100 eminim ki yine zamlanacak.
Yurt dışı tarafından zamlı bu sefer yurt dışı kanallarını çok takip ettiğim için az buçuk ABD piyasasına hakimim 90 dolardan 150 dolarlara felan çıktı ddr5 kitler

türkiye de hiç bir şeyin fiyatı düşmez :D 2 kere zamlarlar 1 kere fiyatı indirirler biz de oh fiyatı düştü diyip kandırılırız.
Yurt dışı kaynaklı zam maalesef kanka

Yurt dışı tarafından zamlı bu sefer yurt dışı kanallarını çok takip ettiğim için az buçuk ABD piyasasına hakimim 90 dolardan 150 dolarlara felan çıktı ddr5 kitler

Yurt dışı kaynaklı zam maalesef kanka
Biz iyi yırtmışız bari 90 dolardan 150 dolara çıkmak nedir :D?

Ddr4 stokları bitiyor ya şimdi herkes otomatikmen ddr5 almak zorunda kafasında bakıp zam yapıyorlar işte

Baksana fiyatlara 140 dolar felan

Ddr4 stokları bitiyor ya şimdi herkes otomatikmen ddr5 almak zorunda kafasında bakıp zam yapıyorlar işte
Ram stoğu yapmanın zamanı gelmiş ucuza gelince bir 50-60 tane almak lazım 🤣

Aynısını yaşıyorum :(

O zaman Abdullah hacıgül beyden tepki videosu ve indirimli Hynix ram istiyoruz 😁
Maalesef yurt dışı kaynaklı zam 😦

Baksana fiyatlara 140 dolar felan

Ram stoğu yapmanın zamanı gelmiş ucuza gelince bir 50-60 tane almak lazım 🤣

Maalesef yurt dışı kaynaklı zam 😦
İkinci el viper ramlerde risk varmıdır sizce?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,458
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri