2200 olan Viper Venoma alarm kurdum 2000e alayım diye, 3000i geçti. Biz bize saplarız ülkem.
Aynısını yaşıyorum2200 olan Viper Venoma alarm kurdum 2000e alayım diye, 3000i geçti. Biz bize saplarız ülkem.
Yurt dışı tarafından zamlı bu sefer yurt dışı kanallarını çok takip ettiğim için az buçuk ABD piyasasına hakimim 90 dolardan 150 dolarlara felan çıktı ddr5 kitlerdaha fazla zamlanmadan 1 tane daha al bence çünkü %100 eminim ki yine zamlanacak.
Yurt dışı kaynaklı zam maalesef kankatürkiye de hiç bir şeyin fiyatı düşmez2 kere zamlarlar 1 kere fiyatı indirirler biz de oh fiyatı düştü diyip kandırılırız.
Biz iyi yırtmışız bari 90 dolardan 150 dolara çıkmak nedirYurt dışı tarafından zamlı bu sefer yurt dışı kanallarını çok takip ettiğim için az buçuk ABD piyasasına hakimim 90 dolardan 150 dolarlara felan çıktı ddr5 kitler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yurt dışı kaynaklı zam maalesef kanka
Ddr4 stokları bitiyor ya şimdi herkes otomatikmen ddr5 almak zorunda kafasında bakıp zam yapıyorlar işteBiz iyi yırtmışız bari 90 dolardan 150 dolara çıkmak nedir?
Biz iyi yırtmışız bari 90 dolardan 150 dolara çıkmak nedir?
Ram stoğu yapmanın zamanı gelmiş ucuza gelince bir 50-60 tane almak lazımDdr4 stokları bitiyor ya şimdi herkes otomatikmen ddr5 almak zorunda kafasında bakıp zam yapıyorlar işte
Maalesef yurt dışı kaynaklı zamAynısını yaşıyorum
O zaman Abdullah hacıgül beyden tepki videosu ve indirimli Hynix ram istiyoruz![]()
İkinci el viper ramlerde risk varmıdır sizce?
Baksana fiyatlara 140 dolar felan
Ram stoğu yapmanın zamanı gelmiş ucuza gelince bir 50-60 tane almak lazım
Maalesef yurt dışı kaynaklı zam![]()
Anakarta naptın la AKFKKSKFKSKSKyoo ben sorun yaşamadım xd ana kartım sorunluydu soketi bozuldu.
Yav sorma ya allahın belasıs gigabyte s2h durduk yere bozuldu.Anakarta naptın la AKFKKSKFKSKSK