🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

only sons kazak aldım xs beden 250tl
levis 501 aldım 30 beden 600TL

sıfır geldi ikisi de

65 kilo olmanın avantajları xs ler l boyların 4/1 fiyatına

hamur işi ve şeker yemeyin ucuza kalite giyinin kardeşlerim:)

bir ayda fiyatı çok düştü bunun, üzerine apple üretimini de azalttı.
Almaya değecek bir telefon olduğunu düşünmüyorum air modelinin, hem gereksiz pahalı hem de işlevsiz.

evet keyfii iadeler ambalaj hasarlı veya ürün sorunları (ölü piksel. cizik ezik v.s.) nedeniyle iade edilen ürünler. monitörler haric ürünlerin geneli sorunsuz keyfi iade veya sadece ambalaj hasarlı ürünler oluyor
Aldık ürün sorunlu geldi iadesi var mı ? 10k lık kulaklık sonuçta. Alan oldu mu hiç aranızda senheiser momentum ?

modemi köprü moda alıp modemden ethernet girişinde kablo alıp alacağınız modemin wan girişine girmeniz gerekiyor. Diğer türlü bağlarsanız access point modunda çalışacaktır.
Modem router olsa bu fiyat olmazdı sanırım. Neyse teşekkür ederim bilgilendirme için.

Çıtırından odyofil isen hocam gerekli. Ama herkesin kulağı aynı değil. Bende sennheiser tws4 var.
üstad tavsiye eder misin ms4 ü ? kronikleri çok felen diyorlar. sony xm5 almayı düşünüyordum baktım fiyatları yakın. Amazon depodan alınır mı sence ?

üstad tavsiye eder misin ms4 ü ? kronikleri çok felen diyorlar. sony xm5 almayı düşünüyordum baktım fiyatları yakın. Amazon depodan alınır mı sence ?
Ses ara sıra bozuluyor. Alacak isen bilkom al. Direkt yenisi veriyorlar. 5 ay önce 4990₺'ye almıştım. İkinci eldefalan bilkom vardır.

beyler kelepir düştü mü ne durumdayız gelen oldu mu

Ses ara sıra bozuluyor. Alacak isen bilkom al. Direkt yenisi veriyorlar. 5 ay önce 4990₺'ye almıştım. İkinci eldefalan bilkom vardır.
Sony daha iyi midir ne diyorsun ağam sennheiserda çok kronik var diyorlar.

Geri