🔥İndirim (Epic Games) Alan Wake Remastered 7.35TL

Teşekkürler epic bakiyesi varmış 16₺ onun ile aldım başka var mı böyle 5-7 liraya oyun veyahut 60 lira var kartta ne alınabilir hikayeli bir şeyler arıyorum daha çok

Teşekkürler epic bakiyesi varmış 16₺ onun ile aldım başka var mı böyle 5-7 liraya oyun veyahut 60 lira var kartta ne alınabilir hikayeli bir şeyler arıyorum daha çok
Bugğn lumbo ve inside aldım

Bugğn lumbo ve inside aldım
100 lira attım karta 160 liraya ne alabilirim :d gerçi 50 lira şekersiz redbull almıştım 100 liraya ne alabilirim düz hesap güzel bir şey yoksa sallarım oynayacak çok oyunum var daha

100 lira attım karta 160 liraya ne alabilirim :d gerçi 50 lira şekersiz redbull almıştım 100 liraya ne alabilirim düz hesap güzel bir şey yoksa sallarım oynayacak çok oyunum var daha
Benim sepette şu an
Mass Effect™ Legendary Edition 4.79$
The Walking Dead: The Telltale Definitive Series 2.29$
Var bunları alacağım

Benim sepette şu an
Mass Effect™ Legendary Edition
The Walking Dead: The Telltale Definitive Series
Var bunları alacağım
Listemde Alan Wake, Hogwarts Legacy, God Of War, Gow Ragnarök ve Marvel Spiderman Remastered / Miles Morales / 2 var hiçbirini bitiremeden bıraktım Alan wake yükledim sadece hogwarts 3 gün önce 350 liraya steamden aldım gow arkadaşın aile kütüphanesindeyim ordan var ragnarök crack spidermanler remastered haric diğerleri steam hesabı olarak var ama şuan önceliğim harry potter izlemek 4. bölüme geçeceğim bugün tüm seri bitsin hogwarts legacy başlayacağım

Oyun güzel. Hatta şu an PS5'te oynuyorum ve 4. bölümdeyim. Yalnız oyunun kayıt sisteminde bir problem var. Örneğin 2. bölümde bir yerlerde zorlandınız diyelim, zorluk seviyesini düşürüp tekrar girdiğinizde oyun sizi 4. bölümden başlatıyor. Bir de oyunu bitirseniz de bitirmeseniz de yeni oyun dediğiniz zaman önceki kaydınızın etkileri hâlâ duruyor. Yani bulut sisteminde olan kaydı tamamen silmeniz gerekiyor.

epic games i iyi hatırlattın reis bende de tam 14tl kalmış chivalry 2 aldım

Araba sahnesinde fenasal motion sickness oluyor, hassasiyeti olanları uyarmış olayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,020
Üyeler
183,505
Son üye
siyahhoodie
Geri