XPlasma
80+
- Reaksiyon skoru
- 288
Bugğn lumbo ve inside aldımTeşekkürler epic bakiyesi varmış 16₺ onun ile aldım başka var mı böyle 5-7 liraya oyun veyahut 60 lira var kartta ne alınabilir hikayeli bir şeyler arıyorum daha çok
100 lira attım karta 160 liraya ne alabilirim :d gerçi 50 lira şekersiz redbull almıştım 100 liraya ne alabilirim düz hesap güzel bir şey yoksa sallarım oynayacak çok oyunum var dahaBugğn lumbo ve inside aldım
Benim sepette şu an100 lira attım karta 160 liraya ne alabilirim :d gerçi 50 lira şekersiz redbull almıştım 100 liraya ne alabilirim düz hesap güzel bir şey yoksa sallarım oynayacak çok oyunum var daha
Listemde Alan Wake, Hogwarts Legacy, God Of War, Gow Ragnarök ve Marvel Spiderman Remastered / Miles Morales / 2 var hiçbirini bitiremeden bıraktım Alan wake yükledim sadece hogwarts 3 gün önce 350 liraya steamden aldım gow arkadaşın aile kütüphanesindeyim ordan var ragnarök crack spidermanler remastered haric diğerleri steam hesabı olarak var ama şuan önceliğim harry potter izlemek 4. bölüme geçeceğim bugün tüm seri bitsin hogwarts legacy başlayacağımBenim sepette şu an
Mass Effect™ Legendary Edition
The Walking Dead: The Telltale Definitive Series
Var bunları alacağım