🔥İndirim Delta PSU'lar Tekrardan Türkiye'de + Bedava Fiyatlar

hangi özellikler var ki bunda? yüksek voltaj, yüksek sıcaklık, aşırı akım, düşük voltaj, kısa devre falan yer alıyorsa net alınır
12v hattında OCP var lakin OCP yükseğe ayarlı olduğundan 12v hattına çok fazla yüklenilsede OCP devreye girmiyor. Yani yok. Voltajı çok düşürüyor PSU. OPP'de yüksek ayarlı. Yani oda düzgün değil.

Son düzenleme:
Benim psu gelmiş. Çokta sağlam paketlenmiş. Akşam deniycez bakalım, önce denemek isteyen başkası var mı 😄
1000020897.webp
1000020903.webp

12v hattında OCP var lakin OCP yükseğe ayarlı olduğundan 12v hattına çok fazla yüklenilsede OCP devreye girmiyor. Yani yok. Voltajı çok düşürüyor PSU. OPP'de yüksek ayarlı. Yani oda düzgün değil.
5070ti için bu fiyat bandında plat alınmaz mı şimdi bekleyip daha iyisini mi denk getirmeliyiz

Ekarti içinden çıkan dönüştürücü ile kullanılsa kablo 5090larda gibi yanar mı da hocam?
Hayır, yanma gibi bir durum olmaz. En fazla ekran kartı ciddi bir spike atarsa 12v hattının voltajı çok fazla düşüp bilgisayar kapanabilir. Eski üniteler spike konusunda şimdiki kadar sıkı değil. (o belli değil bu arada. Test yok elde ama muhtemelen öyledir diye düşünüyorum.)

bana bilgisayar kasası kadar bir kutuda psu geldi
çok ağır
daha açıp bakmadım
psu ağırsa iyidir biz böyle biliriz

evet psu nun kutusu bile normal psu ların2 katı
gülle gibi

bunu cücük kasalara zor sığdırırsınız

benim haf x e 5 tane sığar:)

Hayır, yanma gibi bir durum olmaz. En fazla ekran kartı ciddi bir spike atarsa 12v hattının voltajı çok fazla düşüp bilgisayar kapanabilir. Eski üniteler spike konusunda şimdiki kadar sıkı değil. (o belli değil bu arada. Test yok elde ama muhtemelen öyledir diye düşünüyorum.)
Cevap için teşekkürler.
Nvidia kartlari AMD gibi çok fazla watt çekmediği için PC kapanabilecegini sanmıyorum

gelenler fan sesine baksın bu ürünler sesli olabilir.

Kötü bir şey yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,686
Üyeler
184,204
Son üye
Sdem
Geri