niye öyle dedinkine reis ben esktradan aldım bide anakarti undervolt konusunda baya iyi hazır ayarları ama bu olay gerçekten saçmaMSI anakart bir daha alırsam.. Bu son olsun. Maille ulaşmaya çalışacağım

niye öyle dedinkine reis ben esktradan aldım bide anakarti undervolt konusunda baya iyi hazır ayarları ama bu olay gerçekten saçmaMSI anakart bir daha alırsam.. Bu son olsun. Maille ulaşmaya çalışacağım
Benimde Asus 0 problem yağ gibi akıyorASUS PRIME H610M-R D4 ucuz yollu ana kartım var. Hiç problem yaşamadım direkt göründü bios'ta. W11 kurdum bir problem yok şu an.
İyi olan yanları kesinlikle var ama daha önce de farklı sebeplerden sorun yaşadım. O yüzden söyledim hocam, yoksa yaşamayan da vardır sıkıntısız.niye öyle dedinkine reis ben esktradan aldım bide anakarti undervolt konusunda baya iyi hazır ayarları ama bu olay gerçekten saçma
ben de o arada başka cihazda deniyeyim eğer senin öyle bir şansın varsa firmware güncellemesi atmayı denedin mi bilmiyorum onu da at istersen kioxia uygulamasındanİyi olan yanları kesinlikle var ama daha önce de farklı sebeplerden sorun yaşadım. O yüzden söyledim hocam, yoksa yaşamayan da vardır sıkıntısız.
Ek Bilgi: MSI desteğe ticket açıp durumu söyledim. Dönüş gelirse cevap yazarım
Firmware güncel, farklı cihazda deneme şansım yok maalesef. Sen dene sonuçlarını iletirsinben de o arada başka cihazda deniyeyim eğer senin öyle bir şansın varsa firmware güncellemesi atmayı denedin mi bilmiyorum onu da at istersen kioxia uygulamasından
hocam bu arada aklıma gelmişken fake ssd muhabbetleri yapmışlar msi forumunda öyle bir şey olma ihtimali var mıdır?Firmware güncel, farklı cihazda deneme şansım yok maalesef. Sen dene sonuçlarını iletirsin
Fake SSD derken? Vatan satıyor SSD'yi sahte olmaz. Ben aldım çarşamba gününden beri gayet sorunsuz kullanıyorum.hocam bu arada aklıma gelmişken fake ssd muhabbetleri yapmışlar msi forumunda öyle bir şey olma ihtimali var mıdır?
Fake değildir sanmıyorum. Bir uyumsuzluk vardır muhtemelen ama sebebi ne bilemedim. MSI ile alakalı bir sorun geldi bana yoksa diğer herkes sorun yaşardı.hocam bu arada aklıma gelmişken fake ssd muhabbetleri yapmışlar msi forumunda öyle bir şey olma ihtimali var mıdır?
Evet hocam güncel, yukarıda yazdığım çözüm bende işe yaradı. MSI anakartı olanlar test edebilirse iyi olur. Sistem komple güç kesip sonrasında çalıştırınca ssd gözüküyor. Öbür türlü restart ya da uyku modunda vs. gözükmedi bende ve diskpart ile biçimlendirme sonrası yine gözükmedi, farklı programla biçimlendirmek gerekti.Muhtemelen denemişsinizdir diye düşünüyorum ama bios güncel mi acaba
hangi programla denedin bende hiç bir yerde gözükmüyor ama cozduysen sevindim adına tabi tek restartta gidecekse kullanmanın ne anlami var@skeptic34 HocamSorun neyden kaynaklı bilmiyorum ama galiba bir çözüm buldum.
1) Diskpart üzerinden değil farklı bir program ile diski sıfırlamak ve gpt yapmak (ben minitool partition kullandım)
2) Sistemi yeniden başlatmamak. Yani bu ne demek? Restart tuşuna değil de, bilgisayarı kapatmak ve sonra açmak. Sistem komple kapanıp, tekrar açılınca ssd gözüküyor.
3) MSI sen sorunlusun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet hocam güncel, yukarıda yazdığım çözüm bende işe yaradı. MSI anakartı olanlar test edebilirse iyi olur. Sistem komple güç kesip sonrasında çalıştırınca ssd gözüküyor. Öbür türlü restart ya da uyku modunda vs. gözükmedi bende ve diskpart ile biçimlendirme sonrası yine gözükmedi, farklı programla biçimlendirmek gerekti.
minitool partition wizard ile denedim malum yollardan indirip. Dediğim gibi yapıp, 5-10 defa test ettim. Windows üzerinden direkt restart atınca gözükmüyor. Önce kapatıp, açınca düzeliyor. Anakart tam algılamıyor mu ne oluyor anlamadım. Anakartının modeli ne? Yardımcı olmaya çalışayım, özelden de yazabilirsinhangi programla denedin bende hiç bir yerde gözükmüyor ama cozduysen sevindim adına tabi tek restartta gidecekse kullanmanın ne anlami var
Hayır bende bu ssd den korktum Msi mag b650 tomahawk wifi anakart da denedik gördü arkadaşlar 7-8 defa yeniden başlattım sorun olmadı yarın kendi anakartım gelicek onunla sistem kurup denicem bakalım bir deCsm açık mı kapalı mı? Sata portlarını tamamen boş bırakıp denediniz mi? Anakartın modeli nedir?
Bana sorun msi anakartlarda bir uyumsuzluk gibi geldi. Sorun yaşayanların hepsi msi anakarta sahip gibi duruyor
bendede msı anakart var henüz denemdim ama kesin kalıcı çözüm oldu mu?@skeptic34 HocamSorun neyden kaynaklı bilmiyorum ama galiba bir çözüm buldum.
1) Diskpart üzerinden değil farklı bir program ile diski sıfırlamak ve gpt yapmak (ben minitool partition kullandım)
2) Sistemi yeniden başlatmamak. Yani bu ne demek? Restart tuşuna değil de, bilgisayarı kapatmak ve sonra açmak. Sistem komple kapanıp, tekrar açılınca ssd gözüküyor.
3) MSI sen sorunlusun
Evet hocam güncel, yukarıda yazdığım çözüm bende işe yaradı. MSI anakartı olanlar test edebilirse iyi olur. Sistem komple güç kesip sonrasında çalıştırınca ssd gözüküyor. Öbür türlü restart ya da uyku modunda vs. gözükmedi bende ve diskpart ile biçimlendirme sonrası yine gözükmedi, farklı programla biçimlendirmek gerekti.