Gamesir cyclone 2 öneririm.
1. Gulikit kk3 maxPc için oyun kolu ne önerirsiniz bütçe max 4000TL
Bence Xbox. Kollarla alakalı fazla bilgim yok haberin olsun ama Windows kullanıyorsan Xbox entegrasyon konusunda en iyisi1. Gulikit kk3 max
2. 8bitdo ultimate
3. Dualsense
4. Xbox series 9. Nesil
5. Manba one v2
6. Gamesir cyclone 2 pro
Aralarından Gamesir Cyclone 2 alın geçin. Yurtdışı seçeneğiz varsa daha iyi alternatifler mevcut.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1. Gulikit kk3 max
2. 8bitdo ultimate
3. Dualsense
4. Xbox series 9. Nesil
5. Manba one v2
6. Gamesir cyclone 2 pro
Bunlar arasında gidip geliyorum malum Kasım indirimleri de yaklaşıyor. Genellikle hikaye, futbol ve yarış oyunları tercihim oyun oynarken keyif verecek bir kol almak istiyorum kararsız kaldim sizin değerli önerileriniz bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Cyclone 2 basın geçin hocam aralarında. Uzun süre yarış oyunları için kullandım ve muazzam bir kol. G7 pro alana kadar ana kolum oldu. Elimde 10'a yakın kol var buna rağmen vazgeçmedim kendisindenMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1. Gulikit kk3 max
2. 8bitdo ultimate
3. Dualsense
4. Xbox series 9. Nesil
5. Manba one v2
6. Gamesir cyclone 2 pro
Bunlar arasında gidip geliyorum malum Kasım indirimleri de yaklaşıyor. Genellikle hikaye, futbol ve yarış oyunları tercihim oyun oynarken keyif verecek bir kol almak istiyorum kararsız kaldim sizin değerli önerileriniz bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Diğerlerinin de farkı yok hocam. Dualsense/dualshock almadığı sürece uyum sorunu yaşamazBence Xbox. Kollarla alakalı fazla bilgim yok haberin olsun ama Windows kullanıyorsan Xbox entegrasyon konusunda en iyisi