Ekran Kartı için Kasım İndirimi

onka

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba, bu ay ekran kartı olarak 9060 xt 16gb almayı düşünüyorum. Şu an normal fiyatları 19k ve özel olarak Sapphire Nitro+ 22k. Kasım ayı için ne kadar indirim almam için yeterli olur. Ve Kasım sonuna kadar beklemeli miyim Max ℅20 indirim için. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, bu ay ekran kartı olarak 9060 xt 16gb almayı düşünüyorum. Şu an normal fiyatları 19k ve özel olarak Sapphire Nitro+ 22k. Kasım ayı için ne kadar indirim almam için yeterli olur. Ve Kasım sonuna kadar beklemeli miyim Max ℅20 indirim için. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
Vatandan akşamları alabilirsin. Kasımda da çok düşmez bence indirimlerin hepsi tırt

• Beğen
Reaksiyonlar: onka
Teşekkürler, Peki vatanın ℅15-20 indirimleri için belirli zamanlar var mı yoksa hergün kontrol etmek mı gerekiyor.
Takip et hocam forumu genelde akşamları indirim oluyor. Güzel fiyatlara amd kart alan arkadaşlar vardı
Post automatically merged:

Takip et hocam forumu genelde akşamları indirim oluyor. Güzel fiyatlara amd kart alan arkadaşlar vardı
İlla yakalarsın yani stoklar da fazla

• Beğen
1 hafta önce rx9070 aldım 24k ya akşam 22 den sonra indirim başlıyor bakabilirsin

• Beğen
Hocam akşam saat 10 dan sınra vatanın sitesinde oluyor hergün devam ediyor mu bilmiyorum ben alalım 4-5 gün oldu anakart işlemci de indirime giriyor

• Beğen
1 hafta önce rx9070 aldım 24k ya akşam 22 den sonra indirim başlıyor bakabilirsin
İndirim genel olarak hangi sitelere öncelik vermeliyim. Şu an takip ettiğim vatan, İncehesap.
Post automatically merged:

Hocam akşam saat 10 dan sınra vatanın sitesinde oluyor hergün devam ediyor mu bilmiyorum ben alalım 4-5 gün oldu anakart işlemci de indirime giriyor
Sizce ℅15-20 indirim gelmesini beklemeli miyim ay sonuna kadar yoksa %5 indirim gelirse hemen almalı mıyım.

Tek tek bakmak lazım aslında ben uğraşmamak için önce akakçe den bakıyorum sonrasında bildiğim siteleri gezip yokluyorum cuma günleri de incehesaptan bakıyorum

• Beğen
Tek tek bakmak lazım aslında ben uğraşmamak için önce akakçe den bakıyorum sonrasında bildiğim siteleri gezip yokluyorum cuma günleri de incehesaptan bakıyorum
Anladım peki sizce ℅15-20 indirim gelmesini beklemeli miyim bir iki ay.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,978
Üyeler
190,842
Son üye
subu
Geri