Aynen birinin botu bildirim attığı gibi diğerleride hemen giriyor. 18.21 geçe düştü bana, 5-6 sn sonra diğerleri girmeye başladıBoşuna bekle demedim dfgjkfdgjdfşg o değilde 15 e felan düşer diyordum bu biraz fazla iyi oldu umarım iptal gelmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sayfalar iyi indirim görünce diğerlerinden paylaşacak şekilde bot mu ne yaptılar anında hepsi girdi dfgklfdkdfg![]()
18.22 de gördüm ben de ama benim botum yok halen eski usul takipAynen birinin botu bildirim attığı gibi diğerleride hemen giriyor. 18.21 geçe düştü bana, 5-6 sn sonra diğerleri girmeye başladı
yeni evlenen ev hanımlarının ve bir kahveye 200-250TL'mi veriler evde yaparım diyen agaların gözdesiNedir bu makineler ki be hep aynı kahveyi içerim Türk kahvesi başka da bilmem![]()
Telegram'da iptaller başlamış hemen sjsjsjsjsjs.
@Perfectshot06 Satıcı trendyol bedava![]()
Philips 5500 Serisi LatteGo Tam Otomatik Espresso Makinesi, 20 Sıcak ve Soğuk İçecek, EP5543/80 - Fiyatı, Yorumları
Philips 5500 Serisi LatteGo Tam Otomatik Espresso Makinesi, 20 Sıcak ve Soğuk İçecek, EP5543/80 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Valla benimde yok yanlış anlaşılmasın botçuları sevmiyorum, indirim paylaşan kanalın botunu kastettim.18.22 de gördüm ben de ama benim botum yok halen eski usul takip
yeni evlenen ev hanımlarının ve bir kahveye 200-250TL'mi veriler evde yaparım diyen agaların gözdesi![]()
aynen güncellerken onu farkettim ben deİptal geldikçe stoğa düşüyor sonra kapanıyor![]()
Buna hepsiburada olsam dava açarım bu ney fdhfdhdhdUmudunuzu kaybetmeyin, herkesin iptal olmayacak gibi hissediyorum.
Bunu geç uyandığım için kaçırmıştım bazılarının kargosu geri çekilmiştiUmudunuzu kaybetmeyin, herkesin iptal olmayacak gibi hissediyorum.
Nerede olursam olayım hep Türk kahvesi söylerim18.22 de gördüm ben de ama benim botum yok halen eski usul takip
yeni evlenen ev hanımlarının ve bir kahveye 200-250TL'mi veriler evde yaparım diyen agaların gözdesi![]()