jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,633
Düzgünce soru sordum arkadaş ne bu tavırbirader o soru işaretini sana hakaret etmemiz için mi o şekilde yazıyorsun ne antivirüsü ne saçmalıyorsun antivirüsler ne zamandan beri virüs olmayan bir şeyi virüs olarak algılıyor? bilgisayarın ağ kullanımında 328382xxxx.com tarzı bir siteye veri gönderdiğini görüyorsun internette o siteyi araştırıyorsun redditte orda burda rus forumlarında bi yerde aynı siteyle alakalı sorun yaşamış olan birinin konusuna denk geliyorsun orda diyo ki warp uygulamasını sil goodbyedpi uygulamasını sil pcyi restartla 1 saat sonra oraya tekrar bak gitmiş olacak yazmış adam warp veya goodbyedpi kullanarak bağlandığın yer senin bağlantını doğrudan btc kazmaya iletiyor bilmiyorsaniz biliyormuş gibi boş boş triplere girmeyin adamı sinirlendirmeyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
allah allah izlersem öğrenirmişim lafa bak buyrun bu videodan gördüm ben demek yerine izlersem öğrenirmişim bir ülkenin müslüman tüm ahalisine islam düşmanlığı yapıp bir de utanmadan hala daha yüzünü orda burda paylaşabilen birini izleyip bundan faydalanıp bir de çevreye bunu dağıtmaya çalışıyorsanız en az onun kadar siz de islam düşmanısınız demektir yallah engel