Eğer serbestse olamaz, ama sınırlar çerçevesinde olabilir
Kimse boş yapmasın yok siz bel altı düşünüyorsunuz falan diye ben öyle bel altı düşünen adam değilim hayatımda 1 tane bile kız arkadaşım olmadı evlenene kadar da düşünmüyorum yorucu buluyorum kişiliğimle alakalı biraz
Ama dışarıda gördüklerim duyduklarıma dayanarak kimse kusura bakmasın yok ben bel altı düşünmüyorum yobaz değilim medeni insanım diyenler boş insanlar
Avrupada ki insanlar sizden daha medeniler bizim insanımız ahlaksızlıkla medeniliği karıştırmış ama ona rağmen oralarda bile dostuyla yatarak veya çıkarak sevgilisini eşini aldatanlar varken türkiyede bunun olmaması imkansız kimse boş yapmasın
Ama hiç arkadaş olamaz konuşamaz bile demiyorum
Nasıl olur ?
(Bu yazdıklarım kız erkek herkes için geçerli sadece kızlar için değil)
1- Eşler onaylamalı: eşi de tanımali ve onaylamalı nasıl kız kızları daha iyi tanıyorsa erkek de erkeği daha iyi tanır eşler onları tanımalı onaylarsa devam edebilir
2- Sınırlar: samimiyetin sınırı olmalı mesela erkek arkadaşının evinde kalamaz beraber yalnız vakit geçiremez gibi ama günlük hayatta işte veya arkadaşlarla beraber normal sohbet muhabbet aktivite vs olabilir (sınırlar içinde) çünkü nefis diye bişey var siz öyle düşünmeseniz de sizi ona itiyor
Vs. daha sayacağım çok şey var ama uzun olmasın diye yazmıcam
Bu Arada Alin Buda Yapay Zekanin yaniti:
Alıntıyı görüntüle