Kadınla Erkek Arkadaş Olabilir'mi?

İletişimin temelinde her iki tarafın da birbirini insan olarak görmesi yatar o günah haram diyenlere söyle bakalım erkeklerle veya kadınlarla iletişim kurmadan koklayarak mı tanışıp evlenmişler hajajshdka en sinir olduğum konu. Böyle şeyler söyleyen insanlara işledikleri günahlar hak hatta Allahu Teala hazretlerinin kelamının üzerine kelam koymak olmayan şeye HARAM GÜNAH YAPMA deme cüreti de müstehak ama başkasının herhangi bir eylemi farklı cinsiyetten kişilerle etkileşim içeriyorsa OOO CEHENEMMM GÜNAAAH SEN NASIL MÜSLÜMANSIN oluyor.

Eğer serbestse olamaz, ama sınırlar çerçevesinde olabilir

Kimse boş yapmasın yok siz bel altı düşünüyorsunuz falan diye ben öyle bel altı düşünen adam değilim hayatımda 1 tane bile kız arkadaşım olmadı evlenene kadar da düşünmüyorum yorucu buluyorum kişiliğimle alakalı biraz

Ama dışarıda gördüklerim duyduklarıma dayanarak kimse kusura bakmasın yok ben bel altı düşünmüyorum yobaz değilim medeni insanım diyenler boş insanlar

Avrupada ki insanlar sizden daha medeniler bizim insanımız ahlaksızlıkla medeniliği karıştırmış ama ona rağmen oralarda bile dostuyla yatarak veya çıkarak sevgilisini eşini aldatanlar varken türkiyede bunun olmaması imkansız kimse boş yapmasın

Ama hiç arkadaş olamaz konuşamaz bile demiyorum

Nasıl olur
?

(Bu yazdıklarım kız erkek herkes için geçerli sadece kızlar için değil)

1- Eşler onaylamalı:
eşi de tanımali ve onaylamalı nasıl kız kızları daha iyi tanıyorsa erkek de erkeği daha iyi tanır eşler onları tanımalı onaylarsa devam edebilir

2- Sınırlar: samimiyetin sınırı olmalı mesela erkek arkadaşının evinde kalamaz beraber yalnız vakit geçiremez gibi ama günlük hayatta işte veya arkadaşlarla beraber normal sohbet muhabbet aktivite vs olabilir (sınırlar içinde) çünkü nefis diye bişey var siz öyle düşünmeseniz de sizi ona itiyor

Vs. daha sayacağım çok şey var ama uzun olmasın diye yazmıcam

Bu Arada Alin Buda Yapay Zekanin yaniti:

1.webp

Ne? Her selam verene o şekilde yaklaşıyorsan o senin ayıbın. Arkadaşlık kardeşlik gibidir.
O arkadaşlıktan çıkıyor işte zaten bi kere bütün sevgilikler başta arkadaşlıkla başlar kendi adımada konuşmuyorum ve lafına dikkat et her selam verene srkmak ne demek ya

Herkesin her konuda farklı ölçüsü var. Her olayı yine herkesin farklı algılayışı var. Ben yapmam diyenler her zaman yalan söylüyor. Kendine en fazla güvenenler her zaman en zayıf çıkıyor.

Önemli olan niyet değil, irade. O da çok az kişide var.

O arkadaşlıktan çıkıyor işte zaten bi kere bütün sevgilikler başta arkadaşlıkla başlar kendi adımada konuşmuyorum ve lafına dikkat et her selam verene srkmak ne demek ya
Biriyle arkadaş olmadan sevgili olamazsın. Doğru. Ama bu her arkadaşının potansiyel sevgili olduğu anlamına gelmez.

Eğer serbestse olamaz, ama sınırlar çerçevesinde olabilir

Kimse boş yapmasın yok siz bel altı düşünüyorsunuz falan diye ben öyle bel altı düşünen adam değilim hayatımda 1 tane bile kız arkadaşım olmadı evlenene kadar da düşünmüyorum yorucu buluyorum kişiliğimle alakalı biraz

Ama dışarıda gördüklerim duyduklarıma dayanarak kimse kusura bakmasın yok ben bel altı düşünmüyorum yobaz değilim medeni insanım diyenler boş insanlar

Avrupada ki insanlar sizden daha medeniler bizim insanımız ahlaksızlıkla medeniliği karıştırmış ama ona rağmen oralarda bile dostuyla yatarak veya çıkarak sevgilisini eşini aldatanlar varken türkiyede bunun olmaması imkansız kimse boş yapmasın

Ama hiç arkadaş olamaz konuşamaz bile demiyorum

Nasıl olur
?

(Bu yazdıklarım kız erkek herkes için geçerli sadece kızlar için değil)

1- Eşler onaylamalı:
eşi de tanımali ve onaylamalı nasıl kız kızları daha iyi tanıyorsa erkek de erkeği daha iyi tanır eşler onları tanımalı onaylarsa devam edebilir

2- Sınırlar: samimiyetin sınırı olmalı mesela erkek arkadaşının evinde kalamaz beraber yalnız vakit geçiremez gibi ama günlük hayatta işte veya arkadaşlarla beraber normal sohbet muhabbet aktivite vs olabilir (sınırlar içinde) çünkü nefis diye bişey var siz öyle düşünmeseniz de sizi ona itiyor

Vs. daha sayacağım çok şey var ama uzun olmasın diye yazmıcam

Bu Arada Alin Buda Yapay Zekanin yaniti:

Alıntıyı görüntüle
Önemli olan şey niyetindir nefsine karşı iradendir elbetki olmaz eşi varken erkek arkadaşının evinde olması ve elbetki iki tarafta birbirinin dost çevresini bilmeli ama bu arkadaşlık konusu niye hep ilişkiye geliyor anlamıyorum

Biriyle arkadaş olmadan sevgili olamazsın. Doğru. Ama bu her arkadaşının potansiyel sevgili olduğu anlamına gelmez.
Yaw geliyor arkadaşım geliyor olamaz kızla erkek sev falan zaten iki tarafında sevi olsa birbiriyle arkta olmazlar zaten ikiside aç susamış heleki bide tr gibi kadın erkek erkek kadına yvşaklığın tavan olduğu bi ülkede ne anlatıyon😅

arkadaş olur ama yakınlığı önemli kardeşim dediğin adamla muhabbet ederken konusu açılır he biliyorum o kızı ya arkadaşım dersin mesela ama sürekli görüşülüyorsa ve artık merhaba merhaba muhabbeti değil de birbirinize derdinizi anlatıyorsanız felan yine arkadaşım diyebilirsiniz ama ikinizinde birbirine karşı az da olsa hisleri vardır. he bu iki taraf içinde sorun etmiyorsa arkadaşım demeye devam edebilirsiniz ama ikinizden birinin sevgilisi olduğunu düşünürsek az da olsa bir şey hissettiği arkadaşıyla konuşmasını istemezsiniz değil mi? son olarak yıl olmuş 2025 biz hala bu ülkede kız erkek arkadaş olur, mu şarap içmek haram değil viski içmek haram, allah var allah yok, allahın kitabında hata buldum işleriyle uğraşıyoruz ya salın babacım arkadaş olan olur olmayan olur allaha inanan olur inanmayan olur boşverin

Önemli olan şey niyetindir nefsine karşı iradendir elbetki olmaz eşi varken erkek arkadaşının evinde olması ve elbetki iki tarafta birbirinin dost çevresini bilmeli ama bu arkadaşlık konusu niye hep ilişkiye geliyor anlamıyorum

Reis Arkadaslik konusu iliskiye gelmiyor Arkadaslik icindeki Art niyetli biri yuzunden Yada O sira vucuddaki testesteron yuzunden Bi anlik hatayla veya isteyerek Cinsellige Dogru gidiyor Ortam musaitse

Sorun o Elbeteki Iradesine sahip cikan insan vardir Ama sinirlari Asinca Nefis firsat bilip giriyuor isin icine

Yaw geliyor arkadaşım geliyor olamaz kızla erkek sev falan zaten iki tarafında sevi olsa birbiriyle arkta olmazlar zaten ikiside aç susamış heleki bide tr gibi kadın erkek erkek kadına yvşaklığın tavan olduğu bi ülkede ne anlatıyon😅
Çevremde senin dediğin gibi insanlara rastlamadım. Biriyle sevgili iken karşı cinsten gayet arkadaşın olur. (Cümlelerini biraz daha toparlarsan insanlar daha rahat anlar.)

Sende Türkiye içerisindesin unutma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis Arkadaslik konusu iliskiye gelmiyor Arkadaslik icindeki Art niyetli biri yuzunden Yada O sira vucuddaki testesteron yuzunden Bi anlik hatayla veya isteyerek Cinsellige Dogru gidiyor Ortam musaitse

Sorun o Elbeteki Iradesine sahip cikan insan vardir Ama sinirlari Asinca Nefis firsat bilip giriyuor isin icine
Tamam işte ama herkesi tek bir kefeye koyamadığımızdan kadınla erkek dost olamaz diyemeyiz dimi benim sevgilim yok ama kız arkadaşlarım var iyi anlaştığım.hepsini canımdan dostum olarka görüyorum mesela

Geri