Apple işlemci kasar mı?

valla dediğim gibi yapay zeka gibi şeylerden mahrum kalırsın apple kendisi 8 gb ram gerekiyor dedi bilemem tercihini ama öyle veya böyle apple alacağım diyorsan a16 önermem 5+ yıl işin

valla dediğim gibi yapay zeka gibi şeylerden mahrum kalırsın apple kendisi 8 gb ram gerekiyor dedi bilemem tercihini ama öyle veya böyle apple alacağım diyorsan a16 önermem 5+ yıl işin
Yani yapay zeka kesin olsun dediğim bir şey değil normalde ama honorda var mı yapay zeka? Varsa artı olarak sayılır tabi o doğru.

Apple’da A16 dan başka seçenek var mı ki? Bir tek M serileri var o da aşırı pahalı A18 falan yok hiç.

honorda yapay zeka var benim işime çok yarıyor. Çeviriden circle the search foto yapay zekaları falan müzik dinlerken yapay zeka daha var hepsini aktif kullanmıyorum. Apple ıphone da prodan tablette M serisinden başlar kanaatim a16 kullanırsın ama dediklerim aklına gelir illa

Apple ve kasmak pek sanmıyorum hocam kasmak kelimesi yakışmıyor asla kastığını görmedim

honorda yapay zeka var benim işime çok yarıyor. Çeviriden circle the search foto yapay zekaları falan müzik dinlerken yapay zeka daha var hepsini aktif kullanmıyorum. Apple ıphone da prodan tablette M serisinden başlar kanaatim a16 kullanırsın ama dediklerim aklına gelir illa
Apple cihazlarda daha düzgün yapay zeka yok zaten, bende iPhone var mesela bunda A18 var yapay zeka gelecek diye iyisinden aldım ama daha bir tane yapay zekalı özellik görmedim kullanmadım 😀

Bunu da göz önüne alayım değerlendirirken sağolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apple ve kasmak pek sanmıyorum hocam kasmak kelimesi yakışmıyor asla kastığını görmedim
Bilemedim 5 çekirdek az değil mi?

Apple cihazlarda daha düzgün yapay zeka yok zaten, bende iPhone var mesela bunda A18 var yapay zeka gelecek diye iyisinden aldım ama daha bir tane yapay zekalı özellik görmedim kullanmadım 😀

Bunu da göz önüne alayım değerlendirirken sağolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilemedim 5 çekirdek az değil mi?
5 çekirdek ile kasmıyor ama diğerleri 8 çekirdek ile kasar mesela öyle düşünün az olabilir ama az ile çok iş başarır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,118
Üyeler
184,109
Son üye
unitedadam
Geri