bende a16 var memnunum soruların varsa sorabilirsinXiaomi pad mini mi ipad a16 mı samsung mu honor pad v9 mu hangisi ya da başka öneriniz, var mı?
Ders içinde demiş. Tak tak kalem sesi ve typceden sarj etmekte bence 2025 için kötü. Sadece performans olsa cevap zaten belli ama ders girince bence seçenek olmamalı.bende a16 var memnunum soruların varsa sorabilirsin
Ekranı çok mu kötü bu tabletin? Ben de almayı düşünüyordum da mağazada görünce ekranı baya soluk geldi.bende a16 var memnunum soruların varsa sorabilirsin
5 daha koy magicpad 2 alXiaomi pad mini mi ipad a16 mı samsung mu honor pad v9 mu hangisi ya da başka öneriniz, var mı?
Apple senin canını acıtmış gibi nerden geliyor bu kinDers içinde demiş. Tak tak kalem sesi ve typceden sarj etmekte bence 2025 için kötü. Sadece performans olsa cevap zaten belli ama ders girince bence seçenek olmamalı.
yok ekranı soluk vs değil aksine baya canlı tek sorun 60hz ve biraz ses geliyor kalemle yazarken ekran arası boş olduğu içinEkranı çok mu kötü bu tabletin? Ben de almayı düşünüyordum da mağazada görünce ekranı baya soluk geldi.
Benim için kalem konusunda Apple en başarılı konumda. Zaten diğer seçenek olan honorun kalem teknolojisi de Apple kopyası, Samsung farklı sadece onun kalemlerini bazıları çok seviyor da ben pek sevemedim.Ders içinde demiş. Tak tak kalem sesi ve typceden sarj etmekte bence 2025 için kötü. Sadece performans olsa cevap zaten belli ama ders girince bence seçenek olmamalı.
Ne kini, ne de can acıtması dostum. Zaten M1 Air kullanıyorum. Konu bu değil. Bu fiyat aralığında pek çok Android tablette artık düzgün yazı yazma deneyimi varken, sırf A16 diye bir modeli önermenin mantığı nedir? Bu ön yargılı yaklaşımdan vazgeçmelisin.Apple senin canını acıtmış gibi nerden geliyor bu kin![]()
En başarılı olup olmamamsı mı sence konu? Sarj etmek için tablete bağlamak aşırı eski çağ gibi geliyor Şahsen fikrimi belirttim. Ayrıca a16 kullanıcılarının coğu tak tuk sesinden rahatsız adam ders çalısacak.Benim için kalem konusunda Apple en başarılı konumda. Zaten diğer seçenek olan honorun kalem teknolojisi de Apple kopyası, Samsung farklı sadece onun kalemlerini bazıları çok seviyor da ben pek sevemedim.
A16 olana bilerek öyle yapıyorlar, kalemi şarj etmekle uğraşmak istemeyen Air alsın mantığı…Ne kini, ne de can acıtması dostum. Zaten M1 Air kullanıyorum. Konu bu değil. Bu fiyat aralığında pek çok Android tablette artık düzgün yazı yazma deneyimi varken, sırf A16 diye bir modeli önermenin mantığı nedir? Bu ön yargılı yaklaşımdan vazgeçmelisin.
Basit zekasız yorumlar yapmayalım lütfen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En başarılı olup olmamamsı mı sence konu? Sarj etmek için tablete bağlamak aşırı eski çağ gibi geliyor Şahsen fikrimi belirttim. Ayrıca a16 kullanıcılarının coğu tak tuk sesinden rahatsız adam ders çalısacak.
Evet dediğiniz gibi satış stratejisi zaten. Uğraşmak isterse ve sesi umursamazsa zaten cevap belli ben sadece ona alırsa olacakları söyledim karar tamamen kişiye bağlı.A16 olana bilerek öyle yapıyorlar, kalemi şarj etmekle uğraşmak istemeyen Air alsın mantığı…
Bence de kötü o mesele, çok sık şarj istemez ama haftada bir de olsa kalemi de ayrıca şarj etmesek daha iyi olur yani![]()