❌İndirim Bitti! Sapphire 9070 XT PULSE, 31,499 TL. 6 TAKSIT. HB KARTA 10 TAKSIT🔥🔥🔥🔥

Sen millete bakma kardeşim. Evet Amd ekran kartları bir tık performanslı oluyor ama oyun esnasında driver çoktümü o zaman diyorsun lanet olsun 3-5 daha fazla verip nvida alsaydım. Başına gelen bilir. Şimdi bir kaç fan boy .ıkar yok amd düzeldi yok öyleydi böyledi. 7900xt kullanıyorum son 2 ayda 30 kez ekran kartı driveri çoktü. Ha diyceksiniz bunda amd nin suçu yok windows sorunlu ama kardeşim biizm gibi son kullanıcı buna bakmaz amd çözmesi lazım bu sorunları sene 2026 ya geliyor yahu. Full Amd sistem kullana biri olarak benden sana tavsiye bulaşma.
iptal mi edeyim

iptal mi edeyim
Bu konuda sana iptal et diyemem 2 senedir 7900xt kullanıyorum ama son 2-3 aydır driver sorunu yaşıyorum sadece bende 9070 kullanıcılarındada sorun var. Benim gönlüm gene amd den yana ama dediğim gibi rekabetçi oyunlarda çat driver çöküyor bekle 5 dakika pc kendine gelsin. sonrada driverleri kaldırıp tekrar yükle falan derken oyun oynayasın kalmıyor. Dediğim gibi al veya alma diyemem belki hiç başına böyle bir sorun gelmeyecek. Ben alırkende millet böyle yazıyordu, Kendi kendime diyordum ne olabilirki yıl kaç olmuş düzelmiştir diyordum ama durum öyle değil. Kesintisiz bir oyun deneyimi için bence nvida 3-5 adım önde. Ben satıp nvidiaya geçmeyi düşünüyorum .

sırf bi kartta driver yüzünden yaşadığınız sıkıntı bu kart üzerinde geçerli değil arkadaşlar, kaldı ki garanti-iade gibi süreçler var ben anlamıyorum insanları gerçekten sorun yaşıyorsan iade et abi, nvidia bazında sorun yaşayınca iade ediyorsanız bunda da iade edebilirsiniz. bence driver olarak bi sıkıntı yaşansa zaten bu kart globalde küfür yerdi ama ben küfür falan göremiyorum hani nerede bu sıkıntılar.

sırf bi kartta driver yüzünden yaşadığınız sıkıntı bu kart üzerinde geçerli değil arkadaşlar, kaldı ki garanti-iade gibi süreçler var ben anlamıyorum insanları gerçekten sorun yaşıyorsan iade et abi, nvidia bazında sorun yaşayınca iade ediyorsanız bunda da iade edebilirsiniz. bence driver olarak bi sıkıntı yaşansa zaten bu kart globalde küfür yerdi ama ben küfür falan göremiyorum hani nerede bu sıkıntılar.
kardeşim amd ekran kartı kullanıyorumusun. Bir araştır globalde bak neler yazıyorlar. Bende başıma gelince gördüm. Benim kartı iade et sana helalinden 2 bin tl vereceğim. Garantisi bitmedi henüz 1 ayı falan var garanti bitmesine driver sorunundan iade et hem elini öperim hemde 2 bin helalinden var ama edemezsen bu kartı benden 25 bine alırsın bende üzerine birşeyler ekler nvidia 5070 falan alırım

14 gün neyin iadesi kanka. Çok mantıksız konuşmuşsun. Bu sorunlar uyum sorunları. 2. Ayda da karşına çıkabilir 24. Ayda da. Sırf sıkıntı olunca iade ederiz mantığıyla ürün alınmaz. Hele ki piyasalar bu kadar değişkense. Sen amd alabilirsin. Birinci kullanıcı yaşadıklarını söylüyor ki haklı da. Ben de amd kullanıyorum. İkinci el 13.5 k ya aldığım kartta kronik regülatör sorunu çıktı. Siyah ekran veriyordu. 3.5 k verdim bir de tamirine. 1/4 fiyatı. İleride bu saçmalıklarla uğraşmak istemiyorsanız nvidia alın. Amd tarafı da aklını başına alıp bunu çözsün o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14 gün neyin iadesi kanka. Çok mantıksız konuşmuşsun. Bu sorunlar uyum sorunları. 2. Ayda da karşına çıkabilir 24. Ayda da. Sırf sıkıntı olunca iade ederiz mantığıyla ürün alınmaz. Hele ki piyasalar bu kadar değişkense. Sen amd alabilirsin. Birinci kullanıcı yaşadıklarını söylüyor ki haklı da. Ben de amd kullanıyorum. İkinci el 13.5 k ya aldığım kartta kronik regülatör sorunu çıktı. Siyah ekran veriyordu. 3.5 k verdim bir de tamirine. 1/4 fiyatı. İleride bu saçmalıklarla uğraşmak istemiyorsanız nvidia alın. Amd tarafı da aklını başına alıp bunu çözsün o zaman
Fanboyluk yapmayın amd bu sorunları çözmeden ağzıma almam adını. Ben de uyguna aynı performansı almak istiyorum aklıma sürekli bunlar gelince vazgeçiyorum

bende sorun olursa farkederim iade ederim zaten diye düşünüyorum siz kullanıyor musunuz acaba

iptal mi edeyim
Ben bu modeli vatana ilk geldiğinde almıştım sanırım 8 ay oluyor. Çöktüğü tek oyun Diablo 4 oldu o da oyun yüzünden. En ufak undervolt yaptığın zaman karta oyun çöküyor bu konu hakkında açılmış baya konu var redditte vs zaten hala düzeltmediler. Undervolt yapmazsan çökme olmuyor. Onun dışında herhangi bir oyunda çökme yaşamadım ekran kartı kaynaklı. Marvel Rivalsda ram kaynaklı hatalar oluyordu eskiden, yine bf6 arada kendi kendine kapanıyor onun da ekran kartı ile alakası yok oyundaki buglar yüzünden. Dün squad değiştirirken oyun kapandı mesela.

Bu modelin tek sorunu coil while var tüm amd sapphire kartlarda olduğu gibi az çok. Ekran kartıyla 2 aydır çökme yaşayan arkadaş karta bok atmak yerine 2 ay önce kullanıp çökme yaşamadığı driverı kursa daha iyi olur.

kardeşim amd ekran kartı kullanıyorumusun. Bir araştır globalde bak neler yazıyorlar. Bende başıma gelince gördüm. Benim kartı iade et sana helalinden 2 bin tl vereceğim. Garantisi bitmedi henüz 1 ayı falan var garanti bitmesine driver sorunundan iade et hem elini öperim hemde 2 bin helalinden var ama edemezsen bu kartı benden 25 bine alırsın bende üzerine birşeyler ekler nvidia 5070 falan alırım
kardeş merak etme 6 yıldır amd kullanıyorum, sözde driverlar yüzünden dağdan aşşağı atılan rx 500 serisini bile 5 yıl kullandım ve 1 tane bile sorun yaşamadım, globaldeki 1-2 tane mesaj genel memnuniyeti değiştirmez, ona bakılırsa 50 yorumdan 1 u sıkıntı yaşamış benim gördüğüm, yaşadığı sıkıntıda ekran saniyelik siyah olmuş, nvidia bazında da böyle yorumlar görünce niye gelip burada konuşmadınız.

benim şuana kadar ciddili,driver ile sorun yaşadığım tek kart rtx 4060'dı, onu da nvidia 3 ay iplemediği için oyunda refresh rate arttıramıyordum ve globalde 500 tane postu vardı, tr yabancı kimse çözemediği için herkes eski driverlara dönüyordu.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fanboyluk yapmayın amd bu sorunları çözmeden ağzıma almam adını. Ben de uyguna aynı performansı almak istiyorum aklıma sürekli bunlar gelince vazgeçiyorum
yaklaşık 2 yıl olacak 7900xt alalı 1.5 yılı aşkın hiç bir sorunum yoktu ama son 2-3 ay bıktırdı beni. Bu sorun yüzünden garantiye gönderenlerin hepsine kartta sorun yok deniliyor. Çünkü testlerde bir sorun yok istersen 2 gün yük altında bırak bir problem olmuyor ama ne zaman hangi oyunda çökecek kimse bilemez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,477
Üyeler
184,633
Son üye
Zgoen32
Geri