Çözüldü✓ MSI MAG B650 Tomahawk alınır mı?

Yusufx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,212
Bütçe
9000
İlk başta b650 eagle istiyordum forumda lehimlemesi arkada daha fazla ısınır dediler daha güçlü model olarak b650 tomahawk önerdiler normalde bütceyi aşıyor ama ileride bir sorun yaşamamak için alıcağım bu anakartın kronik bir arızası falan yok değil mi?

yarın amazondan almayı düşünüyorum kampanya falan varsa söylerseniz çok iyi olur.

İlk başta b650 eagle istiyordum forumda lehimlemesi arkada daha fazla ısınır dediler daha güçlü model olarak b650 tomahawk önerdiler normalde bütceyi aşıyor ama ileride bir sorun yaşamamak için alıcağım bu anakartın kronik bir arızası falan yok değil mi?

yarın amazondan almayı düşünüyorum kampanya falan varsa söylerseniz çok iyi olur.
Eagle al geç tomahawk baya pahalı o paraya b850 al alıcaksan da

Yukarıda atıgım konuda hiç önermediler bi bakabilir misin o konuya
Kanka işlemci ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi b850 lerin tek artısı yeni üretilmiş olmaları b650 lerde artik bios güncellemesi yapman gerekiyor pc çalıştırmadan önce ve b850 ler ekran kartinda pcle 5.0 destekliyorlar ama pahalı sen 7800x3d gibi bi işlemci alıcaksan b650 eagle seni götürür ama biyerde güncelleme yaptırman lazım
Güncelleme yapmadan takarsan siyah ekran verir

Ben msi b650 gaming plus aldım aradaki tek farklari eagle +1 fazlı ssd 3 slotu var ve ssd 1 tanesi pcle 5.0 destekliyor
Msi in biosu daha iyi olduğu için bana onu önerdiler eagle 6500 iken msi 7k idi tercih tamamen senin (msi anakartlarinda bios güncellemesi flash bellek ile yapılabiliyor)

Hocam aorus elite var o fiyatlara ona neden bakmadınız?

Kanka işlemci ne

Şimdi b850 lerin tek artısı yeni üretilmiş olmaları b650 lerde artik bios güncellemesi yapman gerekiyor pc çalıştırmadan önce ve b850 ler ekran kartinda pcle 5.0 destekliyorlar ama pahalı sen 7800x3d gibi bi işlemci alıcaksan b650 eagle seni götürür ama biyerde güncelleme yaptırman lazım
Güncelleme yapmadan takarsan siyah ekran verir

Ben msi b650 gaming plus aldım aradaki tek farklari eagle +1 fazlı ssd 3 slotu var ve ssd 1 tanesi pcle 5.0 destekliyor
Msi in biosu daha iyi olduğu için bana onu önerdiler eagle 6500 iken msi 7k idi tercih tamamen senin (msi anakartlarinda bios güncellemesi flash bellek ile yapılabiliyor)
Ryzen 5 7500f alicagim ama ileride üst modellere geçerim belki ama gigabyte önermiyorlar ya

Ne farkı var galiba msi fazı daha kaliteliydi sanki amperi falan daha yüksek olabilir bide gigabyte dan korku gelmeye başladı forumdakilerden 🤣

hocam eagle ısınmaz boş yapmış ve o bütçeye b650 alma bak b850 var 8800. bende sipariş verdim buna bak sen

overclock yapmayacaksan değil. faz 8 de olsa besler tek mevzu kaç faz olduğu değil
İleride belki yaparım belli olmaz benim işimde fiyatı aynı olduğu için msi daha mantıklı geldi

Geri