🔥İndirim Erazer RTX5060 Laptop TEKRARDAN STOKTA !🔥 43.999₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Pis kokular geliyor konu silmek nedir ya

Çok olumsuz yorum vardı, ben dahil önceki modellerde başımızdan geçenleri ve cihazın durumlarını yazdık (ısınma, ses vs). Bir işbirliği varsa, Google'a Erazer yazıldığında o konu geleceği için, kötü yorumlar çıkmasın istemiş olabilirler.

Çok olumsuz yorum vardı, ben dahil önceki modellerde başımızdan geçenleri ve cihazın durumlarını yazdık (ısınma, ses vs). Bir işbirliği varsa, Google'a Erazer yazıldığında o konu geleceği için, kötü yorumlar çıkmasın istemiş olabilirler.
Test edenler kullanım açısından çok sıkıntılar olmadıgını soylemisti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Test edenler kullanım açısından çok sıkıntılar olmadıgını soylemisti
Olumsuz yorum yazanlarin bircogu denemeyenlerdi

Hata veren sürücülerle ilgili yorum yapan olmuş hepsiburadaya. Evet iki tanesinde sorun oluyor ama çözümü basit. Diskin içerisindeki Tüm sürücüleri yükledikten sonra (iki tanesi hata veriyordu) aygıt yöneticisinde yüklenmemiş olan 2 donanım kalıyor. Sürücüyü güncelle deyip bilgisayardaki ilgili sürücü dizinini yol olarak gösterince sorunsuz yükleniyor. Alıp da çzöemeyenlerin bilgisine.

Maalesef kötü yorumlar sadece o modeli kullanmayan kişiler tarafından yapılmıştı, iyi yorumların çoğu da modeli iyi araştıranlar ve deneyimlen kişiler tarafından yapıldı.

Bu model için öyle yorumlar yoktu yanlış konudan bahsediyorsun sanırım.

Ben kullanıcılar tarafından hep iyi yorumlar okumuştum

Bende sipariş verdim elime ulaştığı zaman bilgilendirmeleri yaparım

Alanın pişman olacağı bir laptop mu yoksa iyiki almışım denebilecek bir laptop mu?
kral işten daha yeni geldim yeni görüyorum ben fiyatına göre iyi olduğunu düşünüyorum. inceleme rehberi haftaya gelir. yapmazlar ben izinli günümde açacağım cs go da en azından kasmıyor :) onu deneyimledim . öyle yok bilmem fan sesi felan hikaye benim asus turbo açınca ondan daha fazla fan sesi çıkıyor bu fan sesine ve ısı seviyesine takılan insanlar masaüstü ile kıyaslıyor bilmiyorlar ki laptoplarda ısı masaüstüne oranla daha fazla bunlar tecrübesiz insanlar sadece kullanıp deneyimler bilmeden atar tyutar ama ısıyla ilgili bir yorum yapmam deneyemedi
m.

Alan arkadaşlardan gerçek kullanıcı deneyimlerini bekliyoruz.
Bende sipariş verdim elime ulaştığı zaman bilgilendirmeleri yaparım
değerlendirmemei istiyorsanız önizleme şeklinde konu açacağım.

İlk izlenimlerim; kasa berbat. Ekran renkleri kötü değil, beklediğimden çok daha iyi, fan bilgisayarı titretiyor ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Ses kalitesi aşırı aşırı aşırı kötü.

Klavyesi berbat, ucuz hometech laptoplar ile aynı diyebilirim. Daha önce bu kadar kötü bir klavye kullanmadım (hometech hariç) diyebilirim.
WASD diğer tuşlara göre çok daha fazla pürüzlü, rahatsız edici.

Elim wasd tuşları üzerinde ve avucum kasaya değerken (oyun oynarken) fanın titremesi elimi titretiyor (hızlı döndüğü için değil balansı yok). Bunu legion 5 te yaşamamıştım çok rahatsız edici.

Diğer konu muhtemelen laptop zort çıkınca üst akıl tarafından kapatıldı.

performans modu;

Cpu-z multi 4167
Furmark 156 fps
Cinebench R23 multi 8230
Steel nomad dx12 26.79

Battlefield 6 texture high, texture filter ultra, geri kalanlar low (off değil) 1080p dlss quality 176 fps
sıcaklık : 75 cpu 77 gpu (eğlence modu)

Laptopta coilwhine var yuh.

Son düzenleme:
CS go da en azından kasmıyor.
öyle yok bilmem fan sesi felan hikaye
bu fan sesine ve ısı seviyesine takılan insanlar masaüstü ile kıyaslıyor

CS GO test yapılacak, makineyi zorlayacak bir oyun değil. 10 senelik PC'ler de açıyor onu.
Güncel çıkmış kaslı oyunları performans modunda test et. CPU GPU sıcaklık değerlerini paylaş vs.
Belirttiğin konudan yazdım sana.

Monitöre bağlayıp kullanılır. Klavyesi, kasası vs. kötü malesef. Ses kalitesi berbat. 3 yıl garantisi olması iyi, yoksa iade ederdim.

Monitöre bağlayıp kullanılır. Klavyesi, kasası vs. kötü malesef. Ses kalitesi berbat. 3 yıl garantisi olması iyi, yoksa iade ederdim.
Hocam onlar bence hallolur monitör alirsin klavye alirsin asil onemli olanlar sıcaklık değerleri benim için onları paylaşırmisin bide ölu piksel varmi

Evetttt testleri bitirdim. Kullanmadan deneyimlemeden cihazı kötüleyenlerin bir halt bilmediğini ortaya çıkartan bir test oldu yakında izlersiniz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri