❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Selam hocamlar, az önce kargosu ulaştı ancak taşıma şeridi nedeniyle görseldeki gibi bir deformasyon oluşmuş. Zaten kargoyu yetkili servis açacağı için direkt üründe sorun olduğundan emin olmadan değişim talebi oluşturmak istemedim, olası bir sıkıntıda yarın gelen teknik servisten arkadaş ile bakarız diye düşündüm. Siz ne diyorsunuz? Alıntıyı görüntüle
İyi yapmışsın

Aynı şekilde teslim aldım herhangi bir sıkıntı olmadı taşıma esnasında o şeritlerden tutuldugu icin kutu yırtılıyor ama altında köpük var ztn sıkıntı olmuyor
Teşekkür ederim, ben de altında muhtemelen bu amaçla ekstra bir koruma katmanı vardır şeklinde düşünerek teslim aldım, yarın göreceğiz bakalım :)

Amazondan alıp 2 haftadır kullandığım Tcl 65T6C modelini iade ederek bu tvyi aldım.Bugün kurulumu yapıldı fakat bir hususta sıkıntı yaşıyorum.Diğer tvde iphone telefondan ve laptoptan kablosuz bir şekilde ekran yansıtma yapabiliyordum.Bu tvde uğraşmama rağmen beceremedim.Çözümü var mıdır?

Amazondan alıp 2 haftadır kullandığım Tcl 65T6C modelini iade ederek bu tvyi aldım.Bugün kurulumu yapıldı fakat bir hususta sıkıntı yaşıyorum.Diğer tvde iphone telefondan ve laptoptan kablosuz bir şekilde ekran yansıtma yapabiliyordum.Bu tvde uğraşmama rağmen beceremedim.Çözümü var mıdır?
Hangisi daha iyi hocam ilk deneyiminiz nasıl?

Sorunuzla alakasız ama tcl ile kıyasladığınızda görüntüsü nasıl televizyonun

hocam , bu amazondan alıp kullanıp iade işi nasıl oluyor. Bu tv yi aldım kurdurmaktan korkuyorum. Showroom olmadığından iade etmek istersem mümkün mü ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam , bu amazondan alıp kullanıp iade işi nasıl oluyor. Bu tv yi aldım kurdurmaktan korkuyorum. Showroom olmadığından iade etmek istersem mümkün mü ?

Kurdur 1 ay süren var sonra beğenmezsen iade talep et kutusuna geri koy evinden gelip alıyor kolay gelsin kargo.

Hb stoğu tekrar girecek mi beyler?

Hocam peki garanti mi bu durum. Amazon yok arkadaş kurdurmuşsun sen iade alamayız diyebiliyor mu ?
Amazon pek önemsemiyor kurdurup kurdurmadığını ama iade etmeden önce fabrika ayarlarına sıfırla tvyi. Amazon kontrol eder, tvde senden kaynaklı bir hasar yoksa paranı iade eder sonra ikinci el olarak %10 indirimli tekrar satışa koyar.

Jelatinleri sökmedin mi sen :ROFLMAO:

Ee dedik çok düşmez diye zaten adamlar iyi fiyattan satıyor.
Söktüm hocam bu ilk hali daha ya, servis sökmiyordu söktürdüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,816
Üyeler
184,843
Son üye
erturk1298
Geri