Last of us görüntü ayarlarım nasıl olmalı?

cansux

80+
Reaksiyon skoru
127
Ekran görüntülerini ekliyorum gerekli yerleri işaretledim, bilen biri detaylı inceleyip aydınlatırsa sevinirim çok kafam karıştı. Beklentim en iyi ve kaliteli görüntüyü elde etmek bozulma kırılma olmadan. Sistemim yeterli, oyunda bi ayarı açınca diğeri kapanıyor.

Ekler

• IMG_20251113_212620.webp
    IMG_20251113_212620.webp
    114.5 KB · Hit: 27
  • IMG_20251113_212026.webp
    IMG_20251113_212026.webp
    131.6 KB · Hit: 25
  • IMG_20251113_211913.webp
    IMG_20251113_211913.webp
    100.8 KB · Hit: 18
  • IMG_20251113_211805.webp
    IMG_20251113_211805.webp
    144 KB · Hit: 26
Film gireni ve hareket bulanıklığını kesinlikle 0 yap diğerlerini performansına göre ayarla.

Ekran görüntülerini ekliyorum gerekli yerleri işaretledim, bilen biri detaylı inceleyip aydınlatırsa sevinirim çok kafam karıştı. Beklentim en iyi ve kaliteli görüntüyü elde etmek bozulma kırılma olmadan. Sistemim yeterli, oyunda bi ayarı açınca diğeri kapanıyor.
Bence haraket bulanıklığını azalat 2 yap
Fsr yi de kapat native de oyna

fsr-dlss kalite modunda
otomatik ayarlarda vramı aşmayacak şekilde her şeyi yükseltmeyi dene yavaş yavaş mesela karakter dokusu vramı fazla arttırırsa elleme o ayarı alttakine geç sıra sıra hepsini dene

Hareket bulanıklığını 0a çek (blur ekler sağ sola döndüğünde baya kötü)
Ölçeklemeyi varsayılan yap keza dlss-fsr native görüntüye göre çok daha kötü

Hareket bulanıklığını 0a çek (blur ekler sağ sola döndüğünde baya kötü)
Ölçeklemeyi varsayılan yap keza dlss-fsr native görüntüye göre çok daha kötü
Kenar yumuşatma modu ne olmalı? Varsayılan mı yoksa amd fsr 4 native aa Mı? Hangisinde daha güzel görüntü alırım

9070xt var ve grafık ayarı sormana gerek yok herseyı yuksek ayarlarda film grenı kesınlıkle kapalı olsun hareket bulanıklıgını keyfıne gore ayarla ve fsr natıve olarak ayarla keyfıne bak

Kenar yumuşatma modu ne olmalı? Varsayılan mı yoksa amd fsr 4 native aa Mı? Hangisinde daha güzel görüntü alırım
Varsayılan her zaman en iyi seçenektir dlss ve fsr native kadar iyi olmayacaktır. 1440p üzerinde farkı çok görmeyebilirsiniz belki ama en iyi ayarı istediğiniz için onu öneriyorum.

Varsayılan her zaman en iyi seçenektir dlss ve fsr native kadar iyi olmayacaktır. 1440p üzerinde farkı çok görmeyebilirsiniz belki ama en iyi ayarı istediğiniz için onu öneriyorum.
Bide oyunda nişan alınca silahla silah bulanık gözüküyor net gözükmüyor oyunun kendisinde olan bir özellik mi yoksa yapmam gereken bir şey mi var veya bir sorun. Biraz rahatsız etti açıkçası. Karakterde hafif bulanıklaşıyor.

Bide oyunda nişan alınca silahla silah bulanık gözüküyor net gözükmüyor oyunun kendisinde olan bir özellik mi yoksa yapmam gereken bir şey mi var veya bir sorun. Biraz rahatsız etti açıkçası. Karakterde hafif bulanıklaşıyor.
Film greni ve hareket bulanıklığını en düşüğe al hala o şekilde gözüküyorsa az da olsa öyle bulanıklık olabiliyor

Geri